- 18:59 Близнюкам — «Четвірка Кубків» та несподіване прозріння, Козерогам — «Туз Денаріїв» та новий етап: Таро-прогноз на 14 липня
- 18:32 Багато американців ставляться з презирством: королівські експерти співчувають принцу Гаррі
- 18:11 Застосування дронів фактично паралізувало фронт в Україні: Залужний розповів, що допоможе ЗСУ
- 17:47 Млинці з кабачків: ароматні, з хрусткою скоринкою і прості у приготуванні
- 17:36 Під Києвом поліцейські застрелили чоловіка, який кинув у них гранату
- 17:31 Нерішучість союзників України дозволяє рф продовжувати війну — ЗМІ
- 16:57 Бикам важливо проявити ініціативу, а Драконам — не піддаватися емоціям: східний гороскоп на тиждень 14 — 20 липня
- 16:30 «Поведінка вибудовується лише його власною логікою»: дипломат про відношення Трампа до України та рф
- 16:05 Скандальний футболіст влаштував ще одну «п'яну» ДТП: цього разу його «Мерседес» вибухнув
- 15:41 Ще треба чекати: коли США застосують проти рф «пекельні» санкції
- 15:14 Дрони росіян атакували Самар на Дніпропетровщині: цілилися у ТЦК
- 14:51 Вигідне сусідство: чому досвідчені городники висаджують поруч полуницю та часник
«Можна приготувати за 15 хвилин»: відомий шеф-кухар поділився рецептом смаженої редиски

Шеф-кухар Андрій Величко поділився незвичайним рецептом смаженої редиски.
Величко пише, що вперше спробував це блюдо під час навчання в Ліоні. Рецепт його колеги із США.
«Ділюся з вами рецептом та рекомендую хоч раз, але спробувати», — пише кулінар, уточнюючи що процес приготування займе всього 15 хвилин.
Смажена редиска
Інгредієнти:
2 пучка червоної молодої редиски
1 пучок молодого часнику
2 ст ложки фруктового оцту (винного, яблучного або гутулевого)
1−1,5 ст ложки рослинної олії
1 — 1,5 ст ложки вершкового масла
сіль перецьПриготування:
Необхідно підготувати редиску. Потрібно вибирати редиску в пучках та не найбільшу. Листя слід обрізати, залишивши по 2−3 см стебла на редисці, хвостик видалити. Гарненько промити і порізати навпіл або на 4 частини.
Розжарити сковороду або сотейник з маслом, обсмажити хвилину-півтори на середньому вогні, після чого можна додати нарізані стебла молодого часнику та час додавати оцет. Присолити й протушкувати ще хвилину — можна знімати з вогню.
«Під час обсмажування редиска трохи втрачає свій яскраво-червоний колір шкірки й стає рожевою. А якщо врахувати, що ми додали ще й трохи оцту, то рожевий хрусткий, з легкою кислинкою гарнір — це дуже цікаво. І, до речі, редиска втрачає в процесі обсмажування свою „гірчичну“ гостроту, тому як гарнір — це ідеально!» , — пише Величко.
Раніше відомий кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів, як приготувати пиріг з ревеню.
1545Читайте нас у Facebook