- 16:54 Включно з околицями Києва: в США говорять про те, що новий наступ росіян може охопити більше території України
- 16:53 Більше, ніж просто одяг: українські зірки показали свої улюблені вишиванки
- 16:22 Трамп може закрутити гайки російському виробництву зброї, — ЗМІ
- 15:53 Холодна війна може перейти в гарячу: у Пентагоні зробили гучну заяву про ймовірність збройного конфлікту між США і рф
- 15:43 «Якщо я не приїду, навіщо приїжджати путіну?»: Трамп про переговори у Стамбулі
- 15:41 Олегу Семінському інкримінують незаконне збагачення, — ЗМІ
- 15:31 Пісочне тісто, ніжна білкова маса і кислинка від ревеню: відома блогерка поділилася рецептом весняного пляцку
- 15:24 «Важко передбачити, що станеться після цього»: посол США про переговори України та рф у Туреччині
- 14:56 Цей рік був пеклом: відомий гуморист та ветеран подав на розлучення
- 14:47 Forbes визнав найкращими роботодавцями України Intellias, Vodafone, Headway та «Філіп Морріс»
- 14:31 Знаменита українська спортсменка Марина Бех-Романчук провалила допінг-пробу
- 14:22 У путіна залишилося небагато часу для реалізації своїх військових цілей: у Німеччині прокоментували ситуацію з переговорами
«Найпростіший, але смачний рецепт»: Володимир Ярославський розкрив секрет паштету з курячої печінки з овочами

Суддя шоу «МастерШеф» Володимир Ярославський, який рекомендував рецепт котлет із коропа, знає толк і в приготуванні м'ясних страв. Цього разу він порадив згадати про традиційну страву — паштет з печінки, «прочитавши» рецепт по-новому.
Для приготування страви вам знадобляться:
500 г курячої печінки очищеної
300 г цибулі
250 г моркви
75 г стебла селери
200 г вершкового масла 82.5%
20 г меду
сіль, духмяний і чорний перець
чебрець
рослинне масло для смаження.Приготування
Овочі кулінар радить попередньо обсмажити, так само варто вчинити і з печінкою.
Після обсмажування печінку і овочі тушкують під кришкою, періодично помішуючи, протягом 12−15 хвилин (в цей час печінка починає виділяти багато вологи).
Потім відкриваємо кришку і випаровуємо зайву вологу протягом 5−10 хвилин.
Додаємо мед.
Даємо суміші повністю охолонути, пропускаємо 2 рази через м'ясорубку, після чого туди ж додаємо м'яке масло і ще раз перебиваємо.
Нагадаємо, Володимир Ярославський, який вже кілька років входить до числа 25 кращих шеф-кухарів України, зізнався «ФАКТАМ», що в 2021 році мріє відкрити невеликий бар «для душі».
2929Читайте нас у Facebook