- 27.06 22:28 Золоте правило голлівудських зірок у покупці одягу: уся справа в довірі
- 27.06 22:02 М'ята сіль — делікатесна добавка для багатьох страв: готується просто
- 27.06 21:31 «Просили не фотографувати»: Майлі Сайрус відповіла на критику щодо ставлення до її фаната
- 27.06 21:02 Пийте ці напої під час спеки й будете почуватися значно краще
- 27.06 20:35 Завжди цікавився електронікою: в бою на Донеччині загинув оператор БпЛА із Закарпаття
- 27.06 20:10 Віцепрем'єру Чернишову, який оскандалився, обрали запобіжний захід
- 27.06 20:08 Смачні креветки зі спеціями: за цим рецептом вони у вас точно вийдуть
- 27.06 19:53 Дантес дебютував у кіно. Еротичному
- 27.06 19:47 У телефоні вбивці Фаріон був і мій профайл: мер Філатов опублікував звернення до міністра МВД й вимагає пояснень
- 27.06 19:45 Кінець російській перевазі? В Україні розробляють власне далекобійне озброєння
- 27.06 19:19 У Чорне море проникнув отруйний тропічний хижак: екологи попереджають українців про небезпеку та просять про послугу
- 27.06 19:01 Терезам — «Король денаріїв» та випробування, Стрільцям — «П'ятірка кубків» і шанс розпочати з нуля: Таро-прогноз на 28 червня
Пиріг з яблуками та згущеним молоком — дітям дуже сподобається

Кулінарка-експериментаторка Любов Біріна радить приготувати пиріг, який точно стане вашим фаворитом серед випічки на кожен день.
Тісто
Масло 100 г
Пудра цукрова 50 г
Яйце 1 шт.
Розпушувач 3 г
Борошно 200 г
Масло збити з пудрою, додати яйце, збити до пухкої кремоподібної маси. Ввести борошно з розпушувачем, швидко замісити тісто.
На дно форми помістити тісто, розподілити (без бортів). Проколоти виделкою. Поставити в духовку на 180 град. на 25 хвилин. Охолодити. Нанести начинку, посипати присипкою і знову в духовку на 30 хвилин (при 180 градусах)
Начинка
Потерти яблука без шкіри на дрібній терці (500 г вже тертих яблук, терла на моркв`яній). Помістити в широку посудину, додати цукор (30 г) і сік з половини лимону. Тушкувати без кришки до однорідного пюре. Охолодити, додати варене згущене молоко (300 г), ретельно перемішати.
Присипка: 50 г масла та 50 г цукру збити, додати 1 яйце. Ввести борошно (150 г), кокосову стружку (50 г) і розпушувач (3 г) — перетерти до грубої крихти.
Читайте також: Коли пасочка вже не лізе: готуємо французькі тости з черствого великоднього хліба
4107Риба у пивному клярі: у захваті будуть навіть ті, хто не любить пиво
Читайте нас у Facebook