- 17:53 Немає запису про звільнення: як пенсіонеру довести, що він не працює та отримати перерахунок пенсії
- 17:23 Побили горщики: Дональд Трамп про плани щодо своєї Tesla
- 17:11 Популярний в Україні овоч рекордно подорожчав: в чому причина
- 16:58 Проводить імітацію реформ: Кулик про дії МОЗ на фармринку
- 16:54 «Вона не змінилася — змінився я»: Віталій Козловський вразив новим звучанням старого хіта
- 16:30 Кейт Міддлтон порушила дрес-код і … відмовилася від кросівок
- 16:24 рф може стати загрозою для НАТО, навіть не відновлюючи військо, — аналітики ISW
- 16:10 Порошенко закликає будувати оборонні споруди, забувши власні провали і розкрадання, — «Сталкер»
- 15:55 Мені соромно: популярний співак наважився на операцію
- 15:23 Інфляція в Україні зростає швидше: Держстат б’є на сполох
- 15:14 Фарс правосуддя: суд у справі ексдепутата Грановського обурив і журналістів, і міжнародних спостерігачів
- 15:02 Титулованого ексхокеїста збірної України важко поранено на війні
Ці рогалики стануть родзинкою вашого столу: діти зметуть за пів години

Дуже смачні та пухкі рогалики виходять за цим рецептом. І дорослі, й діти з апетитом наминають смаколик, каже кулінарка Міла Обухова.
Інгредієнти
Яйця — 2 шт.
Олія — 80 мл
Молоко — 1,5 склянки
Цукор — 0,5 склянки
Дріжджі свіжі — 30 г (якщо сухі, то 1 ст. л.)
Сіль — щіпка
Борошно — 700−750 г
Жовток для змазування
Цукор для посипання
Приготування
Молоко злегка підігріти, додати ложку цукру та дріжджі. Дати ожити дріжджам протягом 15 хвилин. Потім додати всі продукти (олію — в кінці замісу) і замісити гладке еластичне тісто. Розділити тісто на дві частини й кожну розкачати, присипаючи борошном. Коло товщиною 0,5 см розділити на 12 сегментів і сформувати рогалики. Викласти на деко та дати підійти 20−30 хвилин. Між рогаликами залишайте відстань, в процесі випічки вони збільшуються.
Змастити рогалики жовтком, посипати цукром і випікати в попередньо розігрітій до 180 °C духовці 20−25 хвилин, поки не стануть рум'яні.
77219Читайте також: Шоколадна королівська сирна ватрушка: смакота до кави на сніданок
Запашний домашній хліб: швидко, корисно та надзвичайно смачно
Читайте нас у Facebook