- 13:34 Завдяки вступу до ЄС в Україні можуть знизити податки, — Данило Гетманцев
- 13:12 Ще більше областей: в ISW назвали регіони, які хоче окупувати росія
- 13:12 Унікальний парад планет у червні-2025: коли його зможуть спостерігати українці
- 12:49 Росіяни вдарили по навчальному центру Сухопутних військ ЗСУ: є загиблі
- 12:46 Крохмаль та попіл для багатого врожаю смородини: дешево та сердито
- 11:58 «Кривавий спектакль для Трампа»: Вадим Денисенко — про аварії поїздів у росії та «український слід»
- 11:32 США розуміють занепокоєння путіна щодо НАТО, — Келлог
- 11:09 Частину переселенців позбавлять статусу та виплат: у Кабміні розпочали нову перевірку для ВПО
- 10:46 Внаслідок атаки дронів на Київщині пошкоджено приватні будинки, а на Одещині зруйновано базу відпочинку
- 10:19 В Україні змінили умови для відстрочки від мобілізації для двох категорій військовозобов'язаних
- 09:53 Луїс Енріке присвятив перемогу у Лізі чемпіонів своїй доньці, котра померла
- 09:31 Нічний наліт «Шахедів»: руйнування на Кіровоградщині, Харківщині та в Запорізькій області
Книга рецептів
19:42
—
25 червня 2022
«Недорого, легко та дуже смачно»: рецепт запеченої цвітної капусти від Ектора Хіменеса-Браво

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, розповідавший, як приготувати за хвилину простий, але оригінальний омлет, поділився «швидким» рецептом запеченої цвітної капусти.
«Рецепт, який зможе приготувати абсолютно кожен. Не дорого, легко у виконанні і дуже смачно. Все, як ви любите», — написав він в Instagram, де детально показав, як це зробити.
Інгредієнти:
- Капуста цвітна — 1 шт;
- Приправа карі — 50 грам;
- Лимонний сік — 30 мл;
- Оливкова олія — 20 мл;
- Сіль, перець.
Для соусу:
- Масло вершкове — 30 грам;
- Мука — 20 грам;
- Молоко — 150 мл;
- Сир (гауда/масдам/моцарелла) — 200 грам.
- М’ята.
Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів, як він готував паляницю з сезонною полуницею.
Фото — скріншот
7082
Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів