- 16:28 «Буду тра*ати»: Ф'юрі обзавівся секс-лялькою з «обличчям» Усика
- 16:24 Тост чи помилка: Меган Маркл презентувала рожеве вино з долин Напа
- 16:13 Наполягаємо на необхідності доопрацювати законопроєкти: Громадська антикорупційна рада МОУ щодо Defence City
- 15:53 Розраховуйте на доплати у липні: кому в ПФУ обіцяють збільшити виплати
- 15:22 Українську зброю можуть виробляти у країнах НАТО
- 14:56 Відбувся черговий етап обміну полоненими
- 14:55 Прикрасили собою Рим: Максим Галкін опублікував нові фото з відпустки разом з Аллою Пугачовою
- 14:46 Опускаються руки: зірки відреагували на нічну атаку на столицю України
- 14:37 Руїни садиби Шухевича, яку взявся відновити Порошенко, заросли метровим бур’яном: політику дорікнули за невиконану обіцянку
- 14:23 Добре, що ми знову розмовляємо з росією: Меркель висловилась про війну в Україні
- 14:02 Нічний обстріл Києва: кількість постраждалих зросла до 26, серед них є дитина
- 13:55 Нова «зрада» Брукліна Бекхема: стало відомо про таємний візит старшого сина Девіда і Вікторії до Лондона
«Настільки смачно, що до зими може не залишитись»: готуємо фантастичну кабачкову ікру

Кабачкова ікра — незамінна закуска взимку. Сьогодні існує безліч рецептів цієї смакоти, своїм фірмовим поділилась киянка Алла Желізняк.
Інгредієнти:
- 1 кг очищених кабачків
- 250 г цибулі
- 70 г томатної пасти
- 20 г оцту
- 250 г селери (корінь)
- 3−4 зубчиків часнику
- Олія 3−4 столові ложки
- 2 столові ложки цукру
- Сіль та суміш перців (на смак).
Приготування:
Кабачки промити, зняти шкурку та серединку, якщо кабачок «не молодий», порізати на кубики 3 на 3 см, викласти в каструлю з товстим дном, влити олію, посолити. Тушкувати на слабкому вогні хвилин 30−40.
Тим часом порізати цибулю, натерти селеру. Цибулю та часник просмажити до прозорого стану, додати натерту селеру, ще тушкувати хвилин 15, періодично помішувати.
В жодному разі цибулю з селерою не пересмажте, бо ікра буде мати недобрий смак і аромат. Далі влити томатну пасту. З'єднати тушковані овочі з тушкованими кабачками, тушкувати разом хвилин 5. Додати оцет, цукор та перець. Перебити блендером. Розлити в стерильні банки. Поставити в духовку на хвилин 10 при температурі 180.
134042Читайте також: Ніжна і соковита кабачкова ікра на пательні: покроковий рецепт
Читайте нас у Facebook