- 12:20 Мріє потрапити на цирковий фестиваль у Монте-Карло: унікальна 7-річна гімнастка встановила рекорд України, провисівши під куполом на одній п’яті
- 12:01 Боксер втратив пам'ять після вбивчого нокауту від чемпіона світу
- 12:00 Кар’єра в ритейлі: як ЕКО МАРКЕТ перетворює першу роботу на професійний шлях
- 11:57 Том Круз скоро точно отримає свій перший «Оскар»: що відомо
- 11:50 Представники НАБУ у конкурсі на голову БЕБ є учасниками гучних скандалів, — ЗМІ
- 11:24 Він цього не зробить: Волкер пояснив, чому Трамп не хоче їхати до України
- 11:18 Одним із перших олігархів в Україну мають повернути Миколу Лагуна: ЗМІ про екстрадицію з Австрії
- 11:05 Збільшить урожай томатів в чотири рази: чим підживити помідори зараз
- 10:32 Терор міст роями дронів і інформатаки продовжаться: експерт про цілі і наміри рф
- 10:23 Ненормальна: Оля Цибульська про своє ментальне здоровʼя
- 10:17 Розбите яйце на лобовому склі: як на нього реагувати, щоб не потрапити в халепу
- 09:31 В Україні змінили порядок виплати пенсій та грошової допомоги: що буде по-новому
«Хочеться ситного та екзотичного? Приготуйте щічки із чорним соусом»: рецепт відомої фудблогерки

Осінь, дощить. Треба приготувати страву, що насичує та зігріває. В таку погоду добре заходять рецепти, що потребують довгого процесу приготування. Наприклад, щічки, рецептом яких на своїй сторінці у соцмережі поділилась українська фудблогерка Олена Павлова.
«Берете щічки молодого теляти, очищуєте від плівок і нарізаєте шматочками десь три на чотири сантиметри, обсмажуєте в невеликій кількості олії, перекладаєте разом з тим соком, що виділився, у невеликий, з товстим дном казанок або каструльку. Додаєте бульйону пів склянки або води, корені, які вам до вподоби, — петрушку, селеру, пастернак або все разом… Тоді цибульки з морквою та півтори години на маленькому вогні це все томите. Тим часом замочене з ночі сорго ставите на вогонь».
За словами господині, до страви можна приготувати ще й соус, буде ще смачніше.
«Візьміть 250 г чорної горобини, 80 г цукру, 100 мл води, сушений часник, трави прованські, петрушку свіжу, зубчик свіжого часнику, олію. Ягоди 15 хвилин варити з водою. Додати цукор і сушені спеції та варити ще 10 хвилин. Має тихо булькати, але не кипіти, потім трохи охолоджуєте й додаєте свіжі трави та часник, трохи солі, ложку олії. Терпкий і чорний, як ніч, соус готовий».
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати свинячі ніжки так, щоб вони вийшли ніжними та ароматними.
511Читайте також: Баклажани під сирним соусом: неймовірно смачна та поживна вечеря
Читайте нас у Facebook