- 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
- 20:02 Все погано — це нормально: Ксенія Мішина шокувала зізнанням
- 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Терезам — «Король Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 25 червня
- 19:43 До передової доїхала нова російська техніка, але є нюанс
Паста із запеченим гарбузом, в’яленими томатами та фетою: ідеальний варіант для ситного обіду

Сезон гарбуза розпочато. У своєму арсеналі дієтологиня Катерина Черкаська має безліч рецептів смачних, простих в приготуванні й корисних страв для тих, хто худне та не тільки. Однією з таких є ця паста.
Інгредієнти:
макарони з твердих сортів пшениці — 45 г
гарбуз — 120 г
томати в’ялені — 30 г
шпинат — 30 г
сир фета — 30 г
часник — 1 зубчик
йогурт густий — 1 ст. л.
зелень і спеції — до смаку
Приготування
Нарізаємо гарбуз середнім кубиком, збризкуємо олією, посипаємо спеціями та випікаємо 20 хвилин при 190 градусах. Макарони відварюємо до готовності. Дрібно нарізаємо шпинат, на змащену олією сковорідку вичавлюємо часник, додаємо шпинат і пасеруємо. Потім додаємо йогурт, макарони, гарбуз, перемішуємо і готуємо 5 хвилин. Готову пасту посипаємо нарізаними в’яленими томатами та сиром фета.
А як приготувати гарбузові булочки з яблуками, які ідеально підходять до сніданку, розповіла фудблогерка Соня Канлай.
984Читайте також: Італійський універсальний соус суго на зиму: використовується з усіма видами пасти та м’яса
Читайте нас у Facebook