- 13:21 Українці переплачують за електроенергію десятки мільярдів гривень: експерт пояснив, звідки беруться такі цифри
- 13:11 Поцілили в голову і спину: в Мадриді невідомі вбили колишньго нардепа України Андрія Портнова
- 12:54 Терти до нестями більше не потрібно: як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі
- 12:35 Сергій Тарасов, оголошений в міжнародний розшук за підозрою у привласнення землі військових, подарував своєму сину-нардепу 21 млн грн
- 12:28 Лобіює інтереси виробників ліків в історії з маркетинговими договорами: ЗМІ про ініціативи депутата Кузьміних
- 12:20 «Відчула, що в роті повно вибитих кулею зубів. Не зупиняючи машину, виплюнула їх в руку й викинула у вікно»: поранена жінка врятувала дітей від окупантів
- 12:07 Чекають великий успіх та достаток: кому обов’язково пощастить до кінця тижня
- 11:46 «Сверблячка сьомого року»: експертка з мови тіла прокоментувала стосунки принца Гаррі та Меган Маркл
- 11:33 Залишилися дружина та дві доньки: футболіста збірної Ізраїлю вбила тяжка хвороба
- 11:24 Трамп хоче депортувати українців зі США за рахунок коштів на допомогу біженцям
- 10:57 Хотів викрасти нові розробки ЗСУ: СБУ затримала «крота», який влаштувався до оборонного заводу на Одещині
- 10:54 Капусняк з гарбузом від Евгена Клопотенка: смак здивує кожного
Риба під солодко-пряним соусом: ідеально для святкового столу

Риба виходить дуже ніжною, а готувати таку страву просто та швидко, пояснює кулінарка з Мелітополя Олена Фоменко.
Інгредієнти:
- філе червоної риби 1кг
- 3 середніх апельсина,
- 2ст.л. меду,
- 20 г тертого імбиру,
- морська сіль за смаком,
- олія 3ст.л.
- в'ялені помідори 8 шт.
Приготування:
Підготовлену рибу приправити сіллю і натертою апельсиновою цедрою, залишити хвилин на 30 в холодильнику, накривши харчовою плівкою.
Готуємо соус: з апельсина зробити фреш, попередньо натерти цедру. Змішати сік+цедру+мед+натертий імбир, проварити хвилин 12 на середньому вогні, помішуючи. Потім додати олію і нарізані помідори, ще 2 хвилини проварити, тоді дати трохи охолонути.
Рибу викласти на пергаментний папір, зверху змастити соусом. Й випікати при t 175 C хвилин 15 (чим більші шматочки риби, тим більше часу треба). Подавати рибу можна відразу або в охолодженому вигляді, як любите.
Нагадаємо рецепт риби, запеченої у фользі, від судді шоу «МайстерШеф. Професіонали» Володимира Ярославського.
547Читайте нас у Facebook