- 23.05 22:26 Новий етикет у спортклубі: деякі моменти ви точно захочете обговорити з друзями
- 23.05 22:00 Дуже смачний салат: такого ви ще не куштували
- 23.05 21:29 Майже рік без покупця: розкішний подружній будинок Дженніфер Лопес та Бена Аффлека тепер на 8,1 мільйона доларів дешевший
- 23.05 21:00 Накип у чайнику розчиниться без жодного тертя: ці прості способи вас приємно вразять
- 23.05 20:34 На його рахунку десятки блискуче виконаних бойових завдань: на Донеччині загинув боєць з Одещини
- 23.05 20:21 Сучасні й безпечні умови для навчання: у Кам’янському оновили ліцей, де виросло не одне покоління містян
- 23.05 20:08 Перець по-балканськи: чудова закуска для святкового столу
- 23.05 19:58 Продати квартиру «задешево» не вийде: які податки та збори доведеться заплатити державі
- 23.05 19:54 Дівам — «Колесо Фортуни», Козорогам — «Маг», а Рибам — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 24 травня
- 23.05 19:52 Помер чемпіон та володар Кубка СРСР у складі «Динамо» Лобановського
- 23.05 19:44 ВПК рф похвалився новим автоматом: що про нього відомо
- 23.05 19:22 Сексу не було: переможниця «Холостяка» відреагувала на зізнання «Терена»
Італійське печиво кантучіні: ідеальне до кави та чаю

Печиво кантучіні дуже люблять в Італії. Воно ідеальне до кави та чаю. Зовні нагадує сухарик з горішками. Досить тверде -- його особливість у тому, що його двічі запікають.
Рецептом печива з «ФАКТАМИ» поділилась львівська кондитерка Наталя Берладин, яка раніше радила приготувати зефірні грибочки.
- Кантучіні — це дуже смачно, -- каже Наталя Берладин. — А приготувати це печиво не складно.
Кантучіні
- 2 яйця
- 100 г цукру
- 50 г розтопленого масла
- 230−250 г борошна
- 5 г розпушувача
- дрібка солі
- 100−150 г сухофруктів та горішків (я даю 100 г сухофруктів: родзинки 2 видів, журавлину та 50 г горішків)
1. Сухофрукти промити та залити окропом на 5−10 хвилин, потім злити на сито.
2. Яйця збити з цукром та додати масло.
3. Змішати сухі інгредієнти.
4. До масляно-яєчної маси додати половину борошна.
5. Решту борошна висипати на кондитерський килимок + всю масу + сухофрукти та горішки
6. Замісити тісто.
7. Сформувати форму багету.
8. Випікаємо при температурі 180 градусів 25−30 хвилин до легкого рум’янцю.
9. Витягуємо, обережно нарізаємо на шматочки товщиною 1 см, складаємо на деко -- і знову відправляємо у духовку при температурі 160 градусів на 10−15 хвилин, підсушуємо. Печиво має бути золотистого кольору.
11. Коли вистигне, перекладаємо у контейнер і зберігаємо до трьох тижнів.
Але повірте, воно таке смачне, що довго не буде там лежати.
Нагадаємо рецепт зефіру у вигляді мандаринок, який має смак та аромат справжніх цитрусових, від пані Наталі.
Фото з альбому Наталі Берладин
Читайте нас у Facebook