- 21:31 «Просили не фотографувати»: Майлі Сайрус відповіла на критику щодо ставлення до її фаната
- 21:02 Пийте ці напої під час спеки й будете почуватися значно краще
- 20:35 Завжди цікавився електронікою: в бою на Донеччині загинув оператор БпЛА із Закарпаття
- 20:10 Віцепрем'єру Чернишову, який оскандалився, обрали запобіжний захід
- 20:08 Смачні креветки зі спеціями: за цим рецептом вони у вас точно вийдуть
- 19:53 Дантес дебютував у кіно. Еротичному
- 19:47 У телефоні вбивці Фаріон був і мій профайл: мер Філатов опублікував звернення до міністра МВД й вимагає пояснень
- 19:45 Кінець російській перевазі? В Україні розробляють власне далекобійне озброєння
- 19:19 У Чорне море проникнув отруйний тропічний хижак: екологи попереджають українців про небезпеку та просять про послугу
- 19:01 Терезам — «Король денаріїв» та випробування, Стрільцям — «П'ятірка кубків» і шанс розпочати з нуля: Таро-прогноз на 28 червня
- 18:49 «Джокер» vs аптеки: хто стоїть за атакою на «Подорожник» та АНЦ?
- 18:22 Бюджет для фронту: Україні не вистачає 412 млрд грн — Кабмін шукає джерела фінансування
Готуємо італійський суп: порадуйте рідних чимось новеньким

Взимку часто хочеться чогось гарячого та смачного, тому цей рецепт точно вам сподобається. Готувати просто, швидко та бюджетно, пояснює кулінарка Оксана Дорош.
Інгредієнти:
- м'ясо 400−500 г
- червона сочевиця 1 склянка
- помідори 2 шт.
- морква 1−2 шт.
- невелика цибулина 1 шт.
- зубки часнику 2 шт.
- томатна паста 4 ст. ложки
- оливкова олія 3 ст. ложки
- лавровий лист 1 шт.
- зелень кропу або петрушки
- мелений чорний перець
Приготування:
З м’яса зварити бульйон, м’ясо витягнути на тарілку, а в гарячий бульйон всипати сочевицю, довести до кипіння та варити до готовності на повільному вогні (це приблизно 10−15 хвилин).
Помідори дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати півкільцями, часник дрібно нарізати. Підготовлені овочі, додаючи почергово, протушкувати на олії. Потім додати томатну пасту, подрібнену зелень. Посолити та поперчити.
Коли звариться сочевиця, додати в бульйон овочеву заправку й дати прокипіти на слабкому вогні 3−5 хвилин. Наприкінці додати м’ясо, лавровий листок.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти курячі млинці з грибним соусом та гречаної каші «Пташине молоко».
4871Читайте нас у Facebook