- 17:21 Недовго проїздив: ЗСУ знищили другий БТР ворога з рідкісною зброєю, яких може стати більше
- 17:13 Шмигаль подав заяву про відставку
- 17:02 Я не знаю, як вивозити: популярна співачка зізналася у проблемах зі здоровʼям
- 16:56 Ретроградний Меркурій у липні-2025: яких сюрпризів чекати (підказки для знаків зодіаку)
- 16:53 Євросоюз знову продовжив термін тимчасового захисту для українців: названо нову дату закінчення
- 16:30 Німеччина хоче купити дві системи Patriot для України
- 16:05 Мити в туалеті літака: відома блогерка поділилася подробицями подорожі
- 15:59 Підозра Шабуніну не стосується його громадської діяльності, — заява ДБР
- 15:40 Ресурсів нема: генерал про провал літньої військової операції рф
- 15:24 Донька Міхаеля Шумахера стала триразовою чемпіонкою світу через 15 тижнів після пологів
- 15:14 «ПриватБанк» блокує карти військовозобов'язаних українців, пропонуючи їм з'явитися до ТЦК: чому це фейк
- 15:05 Влада планує перекинути 8 млрд з київської підтримки ЗСУ на премії та «марафон», — Борислав Береза
Салат з авокадо, руколою та кедровими горішками: смачно, як у ресторані

Літні смаки — це феєрверк смаків природи. В них така багата палітра відтінків! У ресторанах вишукані страви коштують чимало. А якщо спробувати приготувати їх вдома, це вийде значно дешевше.
Рецептом незвичайного салату з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка Анна Конда.
- Вишуканий смак салату вам сподобається, — запевняє Анна Конда. — До того ж, він корисний.
.jpg)
Салат з авокадо, кедровими горішками та руколою
(на 2 порції)
- Салатний мікс з руколою 60 гр
- Авокадо 1 шт
- Полуниця 10−12 шт
- Сир брі — 100 г
- Кедрові горішки 30 г
- Оливкова олія для заправки
Викладаємо в тарілку салатний мікс. Додаємо очищене і подрібнене на шматочки авокадо та полуницю. Нарізаємо сир брі та додаємо його до салату.
Поливаємо все оливковою олією та посипаємо кедровими горішками (можна замінити грецькими, кешʼю або мигдалем)
Нагадаємо, що кулінарка Елла Іванова поділилася незвичайними рецептами: «Із бадилля редиски, буряка та моркви можна приготувати чимало смачних страв».
Фото з альбому Анни Конди
1151Читайте нас у Facebook