- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 23:17 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
Чудова кабачково-вершкова намазка: їжте зі свіжим хлібом та насолоджуйтесь

Кабачки гарні тим, що вони смачні, корисні та бюджетні. З них можна приготувати безліч різних страв. Традиційні — ікра та рагу. Але чому б не скуштувати щось нове, оригінальне? І якщо ви готові, то варто взяти на замітку рецепт кабачково-вершкової намазки відомої кулінарки з Кривого Рогу Елли Іванової. Її рецепти перевірені, тому ви не ризикуєте даремно згаяти час і зіпсувати продукти.
— Приготуємо закуску з кабачків, — каже Елла Іванова. — Вона може бути прекрасною намазкою на хліб. Рецепт простий. Приготуйте цей смаколик — і почастуйте ним рідних та близьких. Вони обов'язково скажуть вам спасибі.
Кабачково-вершкова намазка
- 1 кабачок
- 1 цибулина
- 1 морквина
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія (на смак)
- 50 г м'якого вершкового сиру
Обсмажуємо на олії очищені та порізані цибулю, моркву, кабачок. Солимо та перчимо на смак. Охолоджуємо. Додаємо вершковий сир і все це збиваємо за допомогою блендера. Намазуємо на скибочку свіжого хліба з хрусткою скоринкою. Прикрашаємо улюбленою зеленню. І смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом соуса з руколи та розповіла, як приготувати домашні морквяні чіпси.
Фото з альбому Елли Іванової
3020Читайте нас у Facebook