- 01:31 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 29.06 22:27 Чому у Скандинавії не доводять ремонт до лиску: деякі нюанси вас здивують
- 29.06 22:00 Соус мрії: готується так просто, що ви здивуєтеся
- 29.06 21:31 Розбите серце: Анджеліна Джолі розчарована через останній крок Бреда Пітта
- 29.06 21:02 Гіпертонікам слід взяти до уваги: що станеться, якщо їсти полуницю щодня
- 29.06 20:45 «Софі Лорен казала, що якщо вам пощастило зберегти в собі душу дитини, то найкраще у житті ще попереду», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 29.06 20:34 Від мікрофона до передової: загинув Дмитро Горнов — музикант, журналіст і офіцер ЗСУ
- 29.06 20:08 Можна собі дозволити: готуємо чебуреки, від яких не набереш зайву вагу
- 29.06 19:51 Зеленський присвоїв загиблому пілоту F-16 Максиму Устименку звання Героя України
- 29.06 19:42 росія тепер може бити дронами по Україні безупинно: ЗМІ назвали причини
- 29.06 19:20 Овнам — «Закохана пара» та важливий вибір, Стрільцям — «Туз денаріїв» та шанс: Таро-прогноз на 30 червня
- 29.06 19:02 Хто б міг подумати: SLAVIA шокувала шанувальників тим, як виглядає після пологів
Брускета з червоною рибою та виноградом: ідея для вечері з друзями

Вечеря з друзями — особлива нагода пригостити їх чимось смачненьким. Звичайно, краще спекти пиріг або, наприклад, фарширувати рибу. Але зазвичай такі зустрічі бувають досить спонтанними, й часу на приготування вишуканих страв не залишається. У такому випадку можна приготувати кілька страв, які матимуть ефектний вигляд, але не вимагатимуть довгого приготування.
Одна з вдалих закусок — брускета. Для її приготування хліб або багет потрібно підрум'янити в тостері або на сухій сковороді. А як доповнення підійдуть сир, шинка, червона риба, сало… Рецептом закуски поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше розповіла, як приготувати зимове овочеве рагу.
— Цей смаколик буде на столі дуже популярним, — каже Ардія Діаманті. — Можна приготувати кілька видів брускет. Але з червоною рибою — понад усяку похвалу.
Брускета з червоною рибою
Червона риба солона — 200 г
Батон — половинка
Рукола — до смаку
Масло вершкове — 50 г
Виноград — гроно
Шматочки батона підрум'янити в тостері. Коли охолонуть, змастити вершковим маслом, доповнити рибкою, руколою та ягодами винограду. Замість винограду підійдуть оливки.
Смачного!
Раніше Ардія Діаманті розповіла, як приготувати ризотто на курячому бульйоні.
Читайте також: Десерт із чорносливом та домашнім сиром: діти будуть у захваті
Фото Ольги Сметанської
342Читайте нас у Facebook