- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Салат з сухариками, беконом та апельсином: смачно та ситно

Салати дарують нам багату палітру смаків, і за це ми їх любимо. А ще — за легкість у приготуванні.
Напевно, кожен має улюблені салати. Але завжди цікаво спробувати якийсь новий, незвичний. І для цього не слід чекати спеціального приводу. Приготуйте новий салат у вихідний день — і почастуйте рідних та близьких.
Рецептом салату з сухариками, беконом та апельсином поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Приготуємо смачний та корисний салат, — каже Елла Іванова. — Отримуйте задоволення від приготування їжі! Заправляйте салат безпосередньо перед подачею.
Салат із сухариками, беконом та апельсином
- Мікс салату
- 1 апельсин
- 2 шматочки бекону
- 1 цілозерновий хліб
- 50 г козячого сиру
- Для заправки: сік апельсина, сіль, перець, 1 чайна ложка меду (за бажанням), 1 столова ложка олії.
Хліб (кубики) та бекон нарізаємо та обсмажуємо — кожен окремо — на сухій сковорідці. Хліб заздалегідь можна приправити часником.
Мікс салату викладаємо на блюдо. Додаємо козячий сир, шматочки апельсина, бекону та сухарики.
Заправляємо заправкою із соку апельсина, олії, меду, в яку додані сіль та перець.
Смачного!
Раніше кулінарний експерт Едуард Насиров поділився рецептом смачного ірландського колканнону — він добре підходить до холодної пори року, коли вже зібрано врожай, і в льоху багато картоплі, капусти та інших овочів.
Читайте також: Салат з яблуком, морквою та гранатом: чудова ідея до Дня святого Валентина
Фото з альбому Елли Іванової
267Читайте нас у Facebook