Фудблогерка Оксана Голіян пропонує рецепт пляцка, який ви будете готувати постійно. Прогнозовано смачного, не надто солодкого, з ароматними вишнями. Одне слово — класика.
ВІДЕО ДНЯ
Інгредієнти:
Для коржа:
4 яйця (великі)
160 г борошна
1,5 ч. л. розпушувача
60 г олії
140 г цукру
Для начинки:
РЕКЛАМА
200 -250 г вишень (без кісточок)
80 г цукру
1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
Для шоколадного коржа:
4 яйця (великі)
150 г цукру
100 г борошна
2 ст. л. какао
1,5 ч. л. розпушувача
60 г олії
Для крему:
900 г молока
80 г борошна
40 г кукурудзяного крохмалю
250 г цукру
2 яйця
250 г масла
Покроковий рецепт приготування можна побачити тут: