- 30.05 22:27 Фуд-тренди, які допоможуть вам зберегти здоров'я: чому їх слід дотримуватись
- 30.05 22:00 Заварні млинці на кефірі: подаруйте королівський сніданок тим, кого любите
- 30.05 21:31 Я відчуваю, що заслужила це: Жизель Бюндхен про зміни у житті після народження третьої дитини
- 30.05 21:02 Суцільне зло: ваш кишечник працюватиме краще, якщо ви перестанете їсти ці продукти
- 30.05 20:45 «Давньогрецький міф „Викрадення Європи“ став джерелом натхнення для багатьох відомих митців», — колекціонерка фарфору Людмила Карпінська-Романюк
- 30.05 20:33 Осиротіли двоє дітей: на Курщині загинув воїн із Вінницької області
- 30.05 20:07 Готуємо соленики: діти зметуть зі столу за лічені хвилини
- 30.05 19:52 Чупакабра повернулася: на Львівщині масове вбивство
- 30.05 19:46 Окупанти мають нове «вундерваффе» проти українських дронів: що ворог приготував для захисту і чи допоможе це йому
- 30.05 19:19 Санкції «не працюють»: у росії видатки зростають втричі швидше, ніж очікувалось, а грошей може вистачити ще на 15 місяців
- 30.05 18:59 Тельцям — «Дама Мечів» та важлива зустріч, Левам — «Десятка Кубків» та ризик втрати: Таро-прогноз на 31 травня
- 30.05 18:33 Може повторити долю інших зруйнованих: аналітик назвав місто, на яке націлилась рф
Соус мрії: свіжий, яскравий, з багатою палітрою смаку

Соус доповнює страви, як аксесуари доповнюють вбрання. Майонез, кетчуп, сирний соус та десятки інших різновидів сьогодні можна купити практично у будь-якому супермаркеті. Але свіжий домашній соус дуже відрізняється від магазинного — і в цьому ніхто не сумнівається.
Рецептом соусу зі свіжої зелені поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Ця страва і соус гарний, і як заправка для салату, і як намазка на хліб, — каже Елла Іванова. — Приготуйте його та переконайтесь у цьому самі. Неймовірну свіжість соусу додасть селера. Цукор можна замінити медом.
Соус зі свіжої зелені
- 100 г петрушки
- Перчик чилі
- Пару гілочок базиліка
- Сіль
- Цукор
- 2−3 столові ложки олії
- Сік лимона
- 1−2 зубки часнику
- 2 стебла селери
Зелень подрібнити і збити в блендері, додавши сіль, цукор, олію та сік лимона (або винний оцет). Доповнити соусом улюблений салат і скибочку свіжого хліба з хрусткою скоринкою.
Смачного!
Раніше відома кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом ефектної закуски — бутерброди-сердечка зі шпротною намазкою. А Тетяна Литвинова та українська королева краси Ангеліна Усанова приготували ідеальну веганську заміну хліба — булочки з бобів-маш.
Фото з альбому Елли Іванової
407Читайте нас у Facebook