- 01:31 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 29.06 22:27 Чому у Скандинавії не доводять ремонт до лиску: деякі нюанси вас здивують
- 29.06 22:00 Соус мрії: готується так просто, що ви здивуєтеся
- 29.06 21:31 Розбите серце: Анджеліна Джолі розчарована через останній крок Бреда Пітта
- 29.06 21:02 Гіпертонікам слід взяти до уваги: що станеться, якщо їсти полуницю щодня
- 29.06 20:45 «Софі Лорен казала, що якщо вам пощастило зберегти в собі душу дитини, то найкраще у житті ще попереду», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 29.06 20:34 Від мікрофона до передової: загинув Дмитро Горнов — музикант, журналіст і офіцер ЗСУ
- 29.06 20:08 Можна собі дозволити: готуємо чебуреки, від яких не набереш зайву вагу
- 29.06 19:51 Зеленський присвоїв загиблому пілоту F-16 Максиму Устименку звання Героя України
- 29.06 19:42 росія тепер може бити дронами по Україні безупинно: ЗМІ назвали причини
- 29.06 19:20 Овнам — «Закохана пара» та важливий вибір, Стрільцям — «Туз денаріїв» та шанс: Таро-прогноз на 30 червня
- 29.06 19:02 Хто б міг подумати: SLAVIA шокувала шанувальників тим, як виглядає після пологів
Печінкова домашня ковбаса: обов’язково приготуйте на свята

Бюджетний варіант ковбаси. Мінімальна кількість продуктів, а підсумок — смачна домашня ковбаса. Ковбаса щільна за консистенцією, ніжна на смак, легко ріжеться, швидко з'їдається, ділиться кулінарка Міра Владіміра.
Інгредієнти:
1 кг телячої печінки (або свинячої)
0,3−0,5 кг сала
3−4 яйця (сирих)
100 мл молока
3−4 цибулини (обсмажити)
4−6 зубчиків часнику
сіль, перець
Приготування
Через м'ясорубку пропустити печінку, сало, смажену цибулю, часник (або часник через прес). Влити молоко та яйця, додати сіль і перець до смаку. Добре перемішати. Наповнити кишку через насадку до м'ясорубки, залишаючи третину кишки порожньою. Наколоти ковбасу голкою декілька разів, щоб не луснула при варці та смаженні.
Покласти в каструлю з холодною підсоленою водою. Варити 20−25 хвилин. Потім обсмажити з двох сторін на пательні на олії чи смальці. Або змастити ковбасу олією та запекти в духовці (200°, 30−40 хвилин, теж з двох сторін).
А з курячою печінкою можна приготувати смачний салат з маринованими огірками.
5765Читайте також: Печений рулет із курки: можна й тим, хто слідкує за вагою
Читайте нас у Facebook