- 17:14 У Харківській області стався вибух біля авто працівника ТЦК: військовослужбовець дістав тяжке поранення
- 16:59 Принц Гаррі зненацька прилетів до Китаю й отримав від шанувальників нове прізвисько
- 16:39 Сто разів втрачав надію: популярний актор несподівано звернувся до мережі
- 16:23 Про посередництво мова не йде: у Ватикані зробили важливе уточнення щодо переговорів між Україною та рф
- 15:53 Справжня «Dancing Queen»: Орбакайте показала, як відсвяткувала своє 54-річчя
- 15:22 В Німеччині розкрили правду: Україна давно отримала дозвіл бити по росії
- 15:07 Українцям видаватимуть по 10 тисяч грн, але реєстрація триватиме лише один день
- 14:52 Ілон Маск залишає адміністрацію Трампа: що сталось
- 14:23 Трамп розглядає зняття всіх обмежень для України часів Байдена: що відбувається
- 14:07 Дворазова олімпійська чемпіонка розлучилася з нареченим після 13 років стосунків
- 13:56 США поставили Канаді ультиматум: незалежність або статус 51-го штату
- 13:41 Вирощування кабачків у шинах: зробіть так, і отримаєте ранній рясний врожай, а підживлювати рослини доведеться набагато менше
Найніжніший та дуже ефектний десерт: знадобляться лише два інгредієнти

Це простий, але дуже ефектний на вигляд десерт. Особливо для дітей це буде «вау», їм буде дуже цікаво його приготувати. Це щось незвичайне, десерт, що тане в роті. Нескінченно ніжна, солодка з нотками кислинки насолода, ділиться фудблогерка Софія Гаврильців.
Склад:
2 пачки желе (червоного кольору)
200 мл гарячого кип’яченої води
Спосіб приготування
Спершу окремо до кожного желе додаємо гарячої води по 100 мл, перемішуємо до повного розчинення. Залишаємо, аби охолонуло до теплого. Одне желе починаємо збивати ручним блендером у високій посудині (стакані). Збивання займає близько 5−10 хв. Через 5 хвилин збивання маса посвітлішає й почне збільшуватися в об'ємі, почне гуснути, стане схожою на щільний крем, який добре тримається на вінчику. Ось тепер саме час теплу другу галяретку легко вимішати й вилити у форму 24/30, застрелену харчовою плівкою та змащену олією.
Принцип цього десерту такий, що збита повітряна маса залишиться зверху хмаринкою. Ставимо десерт в холодильник до повного застигання. Довго чекати не доведеться, адже у складі є желатин, тому маса схоплюється просто миттєво. Виймаємо з холодильника та за допомогою харчової плівки закручуємо рулет та порційно нарізуємо.
Раніше Софія Гаврильців розповіла, як приготувати корисний та смачний повітряний мус із соку та манки.
2937Читайте також: Шоколадний брауні з горіхами: ідеально до кави
Читайте нас у Facebook