- 22.06 22:28 Із чим не варто поєднувати плетені сумки: деякі нюанси вас здивують
- 22.06 22:01 Незвичайний джем: вариться так просто, що ви здивуєтеся
- 22.06 21:30 Уся в талановиту маму: Дженніфер Лопес натякнула на захопливу співпрацю з донькою
- 22.06 21:12 «Це самогубство»: експерт про рішення парламенту Ірану закрити Ормузьку протоку
- 22.06 21:01 Зменшує хронічні запалення: корисні властивості бурякового соку, який вважається суперпродуктом
- 22.06 20:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 22.06 20:45 «У вінку кожна квітка має символічне значення», — колекціонерка фарфору Людмила Карпінська-Романюк
- 22.06 20:33 З перших днів війни пішов боронити країну: в бою на Донеччині загинув нацгвардієць з Київщини
- 22.06 20:08 Фаршировані гриби в духовці: пікантний та вишуканий перекус
- 22.06 19:54 Скорпіонам — «Імператриця», Дівам — «Дев'ятка Кубків», а Левам — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 23 червня
- 22.06 19:44 Російські війська тепер мають технологічну перевагу: ЗМІ про нову тактику ударів дронами
- 22.06 19:34 Екстретя ракетка світу та уродженка москви ледь не влаштували бійку після матчу у Німеччині
Соус-асорті до м’яса: тільки корисні натуральні інгредієнти

Попереду улюблене і довгоочікуване свято — Великдень. Уже зараз варто продумати меню святкового столу. Навіть прості у виконанні страви можуть бути дуже смачними. А про корисність їжі не варто забувати ніколи. Готуючи на свято м'ясо, запропонуйте рідним і близьким соус зі свіжої весняної зелені. Він дуже яскравий, красивий, ароматний. І смак має чудовий. Приготуйте такий соус — і переконайтеся самі. Зробити це просто. І часу знадобиться небагато.
Рецептом поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
- Цей соус можна і на хліб намазати, і салат ним заправити, і в м'ясні страви додати, — каже Елла Іванова. — Важливо, що в ньому тільки натуральні, корисні інгредієнти.
Соус-асорті
- 150 г будь-якої зелені (петрушка, кріп, щавель, листя зеленого салату, зелена цибуля)
- 1 столова ложка олії
- Сіль за смаком
- 1−2 зубки часнику
- Перчик чилі
- 1 чайна ложка соку лимона
- 1 столова ложка меду
Зелень добре промиваємо та обсушуємо. Подрібнюємо в блендері разом із перчиком чилі та часником, додаємо мед.
Смачного!
Нагадаємо рецепт соусу айолі.
Фото з альбому Елли Іванової
292Читайте нас у Facebook