- 30.05 22:27 Фуд-тренди, які допоможуть вам зберегти здоров'я: чому їх слід дотримуватись
- 30.05 22:00 Заварні млинці на кефірі: подаруйте королівський сніданок тим, кого любите
- 30.05 21:31 Я відчуваю, що заслужила це: Жизель Бюндхен про зміни у житті після народження третьої дитини
- 30.05 21:02 Суцільне зло: ваш кишечник працюватиме краще, якщо ви перестанете їсти ці продукти
- 30.05 20:45 «Давньогрецький міф „Викрадення Європи“ став джерелом натхнення для багатьох відомих митців», — колекціонерка фарфору Людмила Карпінська-Романюк
- 30.05 20:33 Осиротіли двоє дітей: на Курщині загинув воїн із Вінницької області
- 30.05 20:07 Готуємо соленики: діти зметуть зі столу за лічені хвилини
- 30.05 19:52 Чупакабра повернулася: на Львівщині масове вбивство
- 30.05 19:46 Окупанти мають нове «вундерваффе» проти українських дронів: що ворог приготував для захисту і чи допоможе це йому
- 30.05 19:19 Санкції «не працюють»: у росії видатки зростають втричі швидше, ніж очікувалось, а грошей може вистачити ще на 15 місяців
- 30.05 18:59 Тельцям — «Дама Мечів» та важлива зустріч, Левам — «Десятка Кубків» та ризик втрати: Таро-прогноз на 31 травня
- 30.05 18:33 Може повторити долю інших зруйнованих: аналітик назвав місто, на яке націлилась рф
Чудовий перекус в дорогу чи в школу: мама 4-х дітей, суперфіналістка «Майстер Шеф» Ольга Рябенко порадила рецепт корисного крекера

Ольга Рябенко, авторка цікавого рецепту скандинавського хліба, мама чотирьох дітей, їй 38 років. На відміну від багатьох українських зірок вона після початку повномасштабного вторгнення повернулася в Київ з Чорногорії, де проживала з сім'єю.
Ольга -суперфіналістка «Майстер Шеф», навчалася у кулінарній школі Ольги Мартиновської.
Материнство не перешкода для її розвитку, а суттєва допомога, тому зараз багатодітна мама пропонує багато рецептів страв для дітей. Кілька годин тому вона запропонувала шанувальникам рецепт корисного крекера.
«Це чудовий перекус в дорогу, в школу, чи на кожен день. Його можна і дітям, і тим, хто на дієті», — зазначає Ольга.
Готується перекус легко та швидко.
Корисний крекер
Інгредієнти:
- Насіння гарбуза- 150 г;
- Насіння соняшника- 100 г;
- Насіння чіа- 50 г;
- Кунжут- 75 г;
- Льон- 75 г;
- Вівсяні пластівці- 50 г;
- Сіль- 1 ч. л;
- Вода (окріп) — 400 мл.
- Цукор- 1 ч. л (за бажанням)
Приготування:
Всі інгредієнти змішати в мисці до консистенції, як на відео і дати постояти 30 хв.
Деко змастити олією та застелити пергаментом.
Викласти суміш на пергамент, розрівняти, накрити пергаментом та притиснути за допомогою склянки, як показано на відео.
Зняти пергамент та відправити деко в розігріту духовку до 160 градусів. Запікати 1 годину до золотавого кольору.
Ольга Рябенко також показала, як вона разом з Лізою Глінською грають в якусь дивну гру, Жінки заплющили очі й показують, хто з них більше підходить для вказаних характеристик, зокрема, хто не хотів стати кухарем, забував кашу на плиті.
На всі запитання жінки відповідають весело з посмішками.
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт запіканки з курячої печінки від Ольги Рябенко.
1515Читайте нас у Facebook