- 16:24 Чомусь усі тікають: принц Гаррі та Меган Маркл зіткнулися з плинністю кадрів
- 16:21 Глобальний злив акаунтів: фахівці попереджають про витік 16 мільярдів облікових даних Apple, Facebook, Google, Telegram та інших
- 16:03 Краще пізно, ніж ніколи: ще встигнете посадити це на городі у червні
- 15:54 Його улюблена пісня: Святослав Вакарчук привітав сина з днем народження
- 15:50 Ще одна група українських полонених повернулася додому
- 15:37 Субсидія «у спадок»: хто має на неї право
- 15:23 ЄС пропонує включити Україну до своєї роумінгової зони: коли це може статися
- 14:54 Провідні європейські дипломати проведуть з Іраном переговори щодо ядерної зброї — ЗМІ
- 14:22 Загроза зростає: росія посилює військову присутність поблизу Фінляндії
- 14:06 Корупційний скандал: у ЗМІ звинуватили DeJure у відсутності звітів за використання 108 млн грн донорських коштів
- 14:01 Хашлама від Олексія Міля: навариста і неймовірно смачна
- 13:54 Парламентарі звернуться до Нацради з питань телебачення і радіомовлення щодо зловживань Ірини Кременовської та Олексія Святогора
Салат з броколі та сиру фета: чудова ідея до Великодня за рецептом відомої співачки

Святковий стіл неможливо уявити без салатів. Можливо, тому що салат — це феєрверк смаків. Завжди цікаво відкривати для себе та своїх близьких нові поєднання. А чи вирішили ви вже, які салати будуть у вас на святковому столі? Якщо ні, то варто це зробити вже зараз, адже Великдень наближається. Завчасне планування допоможе зробити меню різноманітним, та ще й досить бюджетним. Адже спонтанні покупки продуктів, навпаки, ведуть до зайвих витрат. Мабуть, кожен у цьому переконувався.
Рецептом незвичайного салату з «ФАКТАМИ» поділилася українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда.
— Цей салат смачний та й вигляд має апетитний, — говорить Анна Конда. - Спробуйте приготувати — і матимете власну думку.

Салат з броколі та сиру фета
Інгредієнти на 4 порції
Броколі — 1 шт. (середнього розміру)
Яйця курячі (відварені) — 3 шт.
Сир фета — 150−200 г
Червона цибуля — 1 шт. (маленька)
Кріп — 50 г
Йогурт для заправки (150 г)
Відварюємо яйця. Відварюємо кілька хвилин броколі. Подрібнюємо їх, додаємо сир, кріп, цибулю та йогурт і все перемішуємо.
Раніше Анна Конда поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом салату з огірком та курячим філе — для тих, хто турбується про струнку фігуру.
Читайте також: Мандариновий салат зі свіжою зеленню: для тих, хто дбає про фігуру та здоров’я
Фото з альбому Анни Конди
1475Читайте нас у Facebook