- 17:24 Принц Гаррі нещасливий у США: Меган Маркл стривожена чутками про це
- 17:11 Колишню команду Шевченка очолив шестиразовий чемпіон Італії
- 16:57 Марія Бурмака довела до сліз відомого актора: що сталося
- 16:32 Знищення Кримського мосту «роздратує путіна до смерті», — аналітик
- 16:07 Успіх буде на їхньому боці: п'яти знакам зодіаку поталанить у вихідні 31 травня — 1 червня
- 15:44 Доплати пенсіонерам та техогляд авто за новими цінами: що зміниться для українців з 1 червня 2025 року
- 15:23 Пропозиції путіна щодо переговорів — показуха, — ЗМІ
- 14:54 І шкідників прожене, і рослини підживить: готуємо правильно часниковий настій для города
- 14:39 Де дивитись онлайн «ПСЖ» — «Інтер»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Ліги чемпіонів
- 14:22 Кінець «економічного безвізу» з ЄС: чи злетить курс долара після 1 червня?
- 14:01 Із весни в літо — з дощами і градом: які погодні сюрпризи обіцяють синоптики на вихідних 31 травня та 1 червня
- 13:53 Частині молодих українців виплатять по 200 тисяч гривень: хто може розраховувати на бонус
Барвистий салат з моркви, яблука та цибулі-порею на Великдень: чудово смакує зі смаженим м’ясом чи рибою

Цей барвистий салат з моркви, яблука та цибулі-порею соковитий та гострий. Ідеально підходить до смаженого м'яса або риби. Салат має виразний смак завдяки додаванню цибулі-порею, пише beszamel.se.pl.
Складники:
2 морквини
2 яблука
1 цибулина-порей
1 пучок цибулі
3 столові ложки лимонного соку
2 столові ложки оливкової олії
сіль та перець
Приготування
Натерти моркву на грубій тертці. Яблука нарізати шматочками й скропити 1 ст. л. лимонного соку. Білу частину цибулі-порею нарізати тонкими кільцями. Дрібно нарізати зелень цибулі. Змішати всі інгредієнти, посолити й поперчити до смаку, полити лимонним соком і олією. Перед подаванням на стіл перемішати.
А як приготувати смачний салат з буряка та інгредієнтів, які завжди є вдома, читайте тут.
228Читайте також: Салат з огірком та курячим філе: для тих, хто турбується про струнку фігуру
Читайте нас у Facebook