- 18:12 «Золотий» липень: у розпал літа-2025 ретроградний Меркурій відкриє шлях до багатства трьом знаками зодіаку
- 17:47 Меренговий рулет: смакота на кожен день від переможця «МайстерШефа»
- 17:28 Одна ложка — три дива: як вирішити проблеми у прибиранні без магазинної хімії
- 17:21 Україна виходить з Оттавської конвенції: що це означає
- 16:56 Пральна машина не допоможе: як просто та ефективно вивести плями від фломастерів
- 16:32 Ми хочемо виборів: у Сербії спалахнули масові протести проти Вучича
- 16:07 Хвиля удачі накриє з головою: у перші дні липня успіх прийде до п'яти знаків зодіаку
- 15:41 Краще не ризикувати: чому експерти не рекомендують автовласникам використовувати 92-й бензин замість 95-го
- 15:13 Мерц заявив, що відкритий до дебатів щодо заморожених російських державних активів
- 14:49 Дворазовий чемпіон Всесвітніх шахових Олімпіад помер у 50 років
- 14:22 путін вважає, що перемагає: в Європі визнали провал дипломатії і закликали зробити ставку на силу ЗСУ
- 14:02 Бикам потрібно виявити обережність, на Змій чекають випробування, а у Тигрів починається біла смуга: східний гороскоп на тиждень 30 червня — 6 липня
Салат з огірком, авокадо та кінзою: для тих, хто піклується про фігуру

Травень надихає на створення салатів, адже на ринку таке розмаїття трав — петрушка, кінза, кріп, базилік, руккола… А свіжі огірки та редиска такі ароматні! Уміти насолоджуватися всім цим — справжнє мистецтво.
Приготування салату можна порівняти з медитацією. Звичайно, у тому випадку, коли це робиш із задоволенням.
Рецептом смачного салату з «ФАКТАМИ» поділилась українська співачка та кулінарна блогерка Анна Конда. До речі, нагадаємо, що з бадилля редиски можна приготувати неймовірно смачний соус.
- Цей салат смачний та корисний, — говорить Анна Конда. — Він сподобається особливо тим, хто дбає про стрункість.
Салат з кінзою та огірком (на 2 порції)
- Куряча грудка -100 г
- Огірок — 1 шт.
- Яблуко- 1 шт.
- Кукурудза консервована — половина баночки
- Зелень -30 г (замість кінзи можна взяти будь-яку улюблену)
- Авокадо — 1 шт.
- Йогурт або сметана для заправки
- Сіль та перець — за смаком
Відварюємо курячу грудку. Нарізаємо яблуко, огірок, авокадо, відварене мʼясо та зелень. Додаємо кукурудзу. Заправляємо сметаною або йогуртом. Солимо та перчимо і перемішуємо всі інгредієнти. Подаємо до столу.
Смачного!
Нагадаємо рецепт соусу-асорті до м’яса.
Фото з альбому Анни Конди
213Читайте нас у Facebook