- 02.07 22:28 Як правильно їсти один з найпопулярніших смаколиків у світі: це треба знати, щоб не потрапити в халепу
- 02.07 22:11 Світоліна перемогла на Вімблдоні незручну білоруску «без прапора» і пробилася до третього кола
- 02.07 22:00 Дуже смачна бананова карамель: лише три інгредієнти
- 02.07 21:30 «Було б так важко йому довіряти»: Періс Гілтон розповіла, які чоловіки їй подобаються
- 02.07 21:01 Їжте щодня — і ваше серце буде вам вдячне: обов’язково включіть до свого меню цю диво-крупу
- 02.07 20:45 «Карп кої дарує енергію процвітання», — мисткиня Марія Румілова
- 02.07 20:32 Був людиною честі: 31-річний командир бойової машини зі Львівщини не пережив важкого поранення
- 02.07 20:06 Мініпончики з начинкою: чудова ідея для сніданку вихідного дня
- 02.07 19:54 Рибам «Вежа» та зміни, Скорпіонам «Імператриця» та внутрішнє пробудження: гороскоп на четвер, 3 липня
- 02.07 19:42 Вибух у Житомирі: через потужний спалах біля АЗС є постраждалі, траса на Київ заблокована
- 02.07 19:42 Витримав 3 FPV-дрони попри 60-річний вік: шведський БТР рятує життя бійців ЗСУ
- 02.07 19:26 Справа iBox Bank: що відомо про підозрювану у фінансових махінаціях Альону Шевцову та її пособниць
Ідеально підходить до будь-якого гарніру: блогерка-красуня Alina FooDee представила «неймовірну смакоту» з курячого філе та грибів

Кулінарка Alina FooDee, яка постійно експериментує та вдосконалює свої рецепти, запропонувала надзвичайно смачну страву на обід або вечерю.
За словами Аліни, ця страва сподобається як дітям, так і дорослим. А готується вона дуже просто.
Для приготування курячого філе з грибами у вершковому соусі знадобиться:
Куряча грудка — 1 шт.
Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Борошно
Гриби — 250−300 г
Сушений чебрець — 0,5 ч.л.
Вершки — 300 мл
Гірчиця у зернах — 1 ст.л.
Приготування:
Філе порізати, посолити, поперчити.
Кожен кусочок філе запанірувати у борошні й обжарити з двох боків на олії.
Перекласти філе у миску.
Гриби порізати на кусочки й обсмажити на сильному вогні.
Додати тим'ян та куряче філе й влити вершки.
Накрити кришкою та готувати на помірному вогні 5−7 хвилин.
Наприкінці додати чайну ложку гірчиці у зернах. Це додасть страві неповторну родзинку.
Також на вечерю з курячого філе можна приготувати ще одну смачну страву, до якої вже входить і гарнір.
9159Читайте нас у Facebook