- 12:04 Один з лідерів УПЛ звільнив головного тренера після нічиєї з «Динамо»
- 11:33 Туреччина готова взяти зобов’язання щодо спостереження за можливим припиненням вогню в Україні, — ЗМІ
- 11:19 Вартість вітчизняних ліків не знизилася, попри заборону маркетингових договорів, — експерт
- 11:11 Російські агенти намагалися підірвати наряд поліції біля Рівного
- 11:06 Штучний інтелект проти розрухи: політолог Філіндаш назвав шлях розвитку України
- 10:46 Водолії будуть нарозхват, а на Тельців чекає фінансовий сюрприз: гороскоп на тиждень 12 — 18 травня
- 10:21 «Ощадбанк» анулює частину «пенсійних» карток: які з них будуть заблоковані і коли
- 09:55 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 09:31 Вогкість та холод із Північної Європи йдуть в Україну: у другій декаді травня синоптики прогнозують температуру нижче за норму
- 09:06 «Кремлівський пацієнт цілком відвертий. Він дав зрозуміти, що попереду — вічна війна»: Олександр Невзоров про «переговорну» пропозицію путіна
- 08:41 Росіяни атакували дронами потяг на Донеччині та Одещину
- 08:15 Левам не варто приймати поспішних рішень, а Терезам слід бути уважними з грошима: гороскоп на 12 травня
Мініторт «Однією виделкою» від блогера з Маріуполя Ольги Матвій: обійдемося без міксера

Фудблогерка з Маріуполя Ольга Матвій любить тішити родину, а особливо маленьку донечку, солоденьким. При цьому вона старається, аби рецепти були не надто складними, адже на своєму каналі має 5,8 мільйона підписників-аматорів у кулінарії.
Саме таким став і новий рецепт пані Ольги — міні-торту, який має красномовну назву «Однією виделкою». А все тому, що міксер для приготування тіста вам не знадобиться.
Все, що треба зробити — це збити одне яйце з цукром, какао і вершками.
Кремом для торту слугуватиме м'який сир рікота з додаванням цукрової пудри.
Ну і звичайно ж, не забудьте покласти у торт сезонні ягоди (так само смачно вийде і зі спілими персиками чи абрикосами).
Повний перелік складників
Для тіста:
- яйце — 1 шт
- цукор — 2 ст. ложки
- ванільний цукор — 20 г
- вершки — 30 мл
- сметана — 1 ст. ложка
- розпушувач — 1 чайна ложка
- какао — 1 чайна ложка
- борошно — 30 г.
Крем:
- рікотта — 250 г
- цукрова пудра — 2−3 ст. ложки
- ягоди на свій смак.
Випікається торт у мікрохвильовій печі на повній потужності протягом 4−5 хвилин. Після цього йому треба «відпочити» протягом 10 хвилин, за які ви легко приготуєте крем.
А тим, хто не знає, чим потішити родину на вечерю, радимо звернути увагу на рецепт запіканки з молодої капусти від Ольги Матвій.
543Читайте нас у Facebook