- 08:18 Овнам — несподіванки, Козерогам — підбиття підсумків: гороскоп на 29 червня
- 06:35 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 28.06 22:27 Як їсти бургер згідно з етикетом: знання цих моментів позбавить вас почуття незручності
- 28.06 22:01 Такий незвичайний салат ви точно не куштували: він готується просто та швидко
- 28.06 21:30 «Розжують і виплюнуть»: Бен Аффлек відреагував на чутки про новий роман Лопес
- 28.06 21:01 Як видалити плями від фруктів: ці домашні хитрощі роблять дива
- 28.06 20:45 Сонце, мандрики та ключі від раю: як українці святкують Петра і Павла
- 28.06 20:33 Обожнював риболовлю та збирати гриби: від ворожого дрону загинув 45-річний боєць з Київщини
- 28.06 20:06 Готуємо булочки сінабон — такі смачні, що тануть у роті
- 28.06 19:56 Попереду — шалений успіх: Таро-прогноз на 29 червня
- 28.06 19:44 Першою у світі Україна отримає 20 наземних роботів-авто: навіщо вони потрібні та коли отримаємо
- 28.06 19:21 Резерви впали втричі, але можливості залишилися: у НБУ оцінили фінансовий стан рф
Джем із моркви з нотами цитрусових: такого ви напевно не куштували

З моркви можна приготувати чимало смачних страв. Це і морквяний торт, і млинці, оладки… А як щодо джему?
У тандемі з цитрусовими морква дасть чудовий смак і аромат. А ще — неперевершений колір.
Подавайте морквяно-лимонно-апельсиновий джем до чаю, налисників, оладок та морозива. Такий джем може бути цікавим доповненням і до деяких м'ясних страв.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні з продуктами. Відкривати нові смаки завжди цікаво.
- Цей джем має чудовий смак, — каже Елла Іванова. — Приготуйте і переконайтеся в цьому самі. Такий джем готується швидко і просто. А це важливо для тих, хто цінує час.
Джем із моркви зі смаком лимона та апельсина
- 500 г моркви
- 200−250 г цукру
- Сік і цедра 1 лимона
- Сік і цедра 1 апельсина
Моркву почистити і крупно нарізаємо (кільцями). Додаємо цукор, сік і цедру апельсина та лимона.
Даємо постояти тридцять хвилин, води не додаємо. Варимо до готовності моркви.
Подрібнюємо в блендері. Охолоджуємо! І смачного!
Нагадаємо, як приготувати смачне морозиво без цукру.
Фото з альбому Елли Іванової
401Читайте нас у Facebook