- 00:37 Україна пропустила від Канади чотири м'ячі на старті турніру Canadian Shield у Торонто: відеоогляд матчу
- 07.06 22:25 Тест «Ключі від щастя»: чи знаєте ви секрети життя найщасливішого народу у світі
- 07.06 21:58 Неймовірні лимонні кекси: готуються швидко та просто
- 07.06 21:28 Досі не в собі: Дженніфер Еністон не може відійти від переляку через переслідування
- 07.06 20:59 Ніколи не викидайте лавровий лист: він справжній «санітар» для вашого будинку
- 07.06 20:45 Літні обереги та дівочі ворожіння на Русалчин Великдень: народні обряди, заклинання та заборони на Трійцю, яка в цьому році припадає на 8 червня
- 07.06 20:34 Не пережив друге важке поранення: на Київщині попрощались із 34-річним старшим солдатом
- 07.06 20:28 Росіяни скинули авіабомби на дитячу залізницю у Харкові: багато поранених
- 07.06 20:07 Кошичок з лаваша з ягодами та персиками: прекрасний літній десерт, який можна тим, хто худне
- 07.06 19:50 Камери на українських дорогах автоматично фіксуватимуть ще одне порушення ПДР
- 07.06 19:44 Окупанти почали використовувати один свій дрон як «матку»: що це означає і чим небезпечно
- 07.06 19:27 Двоє людей загинули на пляжі в Затоці внаслідок вибуху
Глибина має значення: у яких тарілках зараз модно подавати страви

Подавати закуски, основні страви та десерти в глибоких тарілках знову модно. На думку експертів зі стилю, така подача незвичайна. Маються на увазі глибокі тарілки з досить широким плоским краєм, що нагадують перевернутий капелюх. Такий посуд спочатку призначений для пасти. Дизайн не випадковий — заглиблення допомагає зберегти температуру макаронних виробів і зручне для страв під соусом.
Зараз у продажу з'явилися й інші різновиди тарілок-«капелюхів». Поля можуть бути фігурними і не настільки широкими.
Така подача дуже зручна, і це є головною причиною ренесансу тренда.
Зазвичай, цей посуд білий або чорний, що підкреслює красу їжі. Подача їжі в тарілках-«капелюхах» ефектна як у ресторані. Дуже гарно виглядають у таких глибоких тарілках фруктові салати та інші десерти, прикрашені яскравими барвистими ягодами і фруктами. Також у них можна подавати морозиво.
Такий посуд є не в кожного в домі, тож це свіжа ідея для подарунка естетові та гурману, який цінує красу в усьому.
Раніше «ФАКТИ» писали про стильні квіткові акценти в інтер'єрі.
Фото з альбому Ольги Сметанської
837Читайте нас у Facebook