- 22:26 Наймодніші кольори літа: можливо, речі цих відтінків є у вас у шафі
- 21:59 Рибний рієт: смачно так, що не відірватися
- 21:29 Ми разом: Гейлі Бібер відповіла на чутки про розлучення з Джастіном
- 21:13 У Casino.ua оголосили про партнерство з провайдером Push Gaming: що відомо
- 21:00 З’їжте фрукт за дві години до сну: із сном не буде проблем
- 20:50 Україна не виживе, якщо буде розчинена в паспортах інших держав, — Пелюховський
- 20:45 «Фарфорові сервізи з орнаментами вишиванки вражають красою та вишуканістю», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 20:33 З 2014 року неодноразово брав участь у бойових діях: на Донеччині загинув поліцейський з Тернополя
- 20:06 Доречно в будні й на свята: готуємо кабачкові рулетки із помідорами
- 20:02 Все погано — це нормально: Ксенія Мішина шокувала зізнанням
- 19:54 Стрільцям — «Туз Пентаклів», Терезам — «Король Жезлів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 25 червня
- 19:43 До передової доїхала нова російська техніка, але є нюанс
Обов’язково додайте яблука: гострий томатний соус на зиму

У розпал сезону томатів, які можно не тільки заквасити на зиму, спробуйте приготувати гострий соус з яблуками. Рецептом заготовки під назвою соус «Ержике» поділився учасник групи в Facebook «Закарпатська кухня», який впевнений, що ви будете готувати цей пікантний томатний соус тільки за цим рецептом — найпростішим, швидким і неймовірно смачним! Взимку гострий соус обов’язково вам нагадає про літо, на яке ви знову чекатимете з нетерпінням.
Інгредієнти:
- 5 кг помідорів;
- 3 кг болгарського перцю;
- 700 г часнику — за бажанням;
- 500 г яблук;
- 7−8 гострих перців;
- сіль.
Приготування:
1. Пропустіть через м’ясорубку всі овочі та яблука.
2. Поставте каструлю з овочами на вогонь, доведіть до кипіння, посоліть за смаком, перемішайте, дочекайтеся, поки соус закипить, і проваріть 5 хвилин.
3. Розлийте соус по банках, закрутіть і закутайте чимось теплим.
Яблука надають соусу особливо щільну консистенцію, тому обов’язково додавайте їх. Якщо у вас немає часнику, його можна не класти і додати свіжим взимку, коли відкриваєте банку. З цієї кількості інгредієнтів виходить 8 л смачного соусу, який можна зберігати навіть в квартирі при кімнатній температурі.
Нагадаємо простий рецепт базилікового соусу.
943Читайте нас у Facebook