- 22.05 22:27 Як їсти круасан, щоб не засипати все крихтами: тонкощі етикету
- 22.05 22:01 Неймовірно смачний соус: основний інгредієнт вас здивує
- 22.05 21:30 Вікторія Бекхем порушила мовчання щодо сварки з Брукліном Бекхемом
- 22.05 21:01 Простий трюк для здорових помідорів: потрібне тільки молоко
- 22.05 20:45 «Ягідна галета з хрусткими бортиками з тіста — делікатес із делікатесів», — гастроблогерка Марина Гармаш
- 22.05 20:32 Троє діток лишились без тата: під Бахмутом загинув воїн з Рівненщини
- 22.05 20:17 Осліпнете від блиску: які «секретні» інгредієнти досвідчені домогосподарки додають у воду для миття підлоги
- 22.05 20:06 Готуємо український калач: рецепт запашної випічки до ранкової кави
- 22.05 19:57 У Кам’янському уклали меморандум на розвиток міста: мер Білоусов розповів деталі
- 22.05 19:44 Окупанти використовують штучний інтелект у нових дронах: на фронті з’явилася нова серйозна небезпека
- 22.05 19:22 «Захопити командира, убити всіх інших»: на CNN оприлюднили нові докази воєнних злочинів росії
- 22.05 19:03 Овнам — «Вежа» та раптові зміни, Терезам — «Зірка» та виконання бажань: Таро-прогноз на п'ятницю, 23 травня
Запечені яблука з корицею: корисний десерт для стрункої талії

Запечені яблука з корицею та медом — простий, але смачний десерт, ідеальний для холодних днів. Ця страва пропонує поєднання смаків, які порадують ваші смакові рецептори та наповнять будинок привабливим ароматом, пише кулінарний сайт Retete.
Інгредієнти:
- 4 яблука
- 4 ложки меду
- 1 чайна ложка кориці
- 2 столові ложки волоських горіхів (за бажання)
- 1 чайна ложка цукрової пудри (для прикраси)
Спосіб приготування:
Почніть з того, що яблука добре вимийте і обсушіть. Обережно зріжте частину шкірки з верхньої частини яблук, щоб кориця краще ввібралася. Обережно видаліть серцевину яблук, але не проткніть їх.
Викладіть яблука у форму для запікання. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям, змащувати її не потрібно, але для інших типів сковорідок використовуйте папір для випічки. Залийте кожне яблуко ложкою меду, регулюючи кількість відповідно до ваших уподобань.
Зверху яблука посипте корицею за смаком.
При бажанні можна додати всередину яблук подрібнені волоські горіхи.
Запікайте яблука в попередньо розігрітій до 180−190 градусів духовці близько 20 хвилин. Періодично перевіряйте, оскільки час запікання може змінюватися в залежності від сорту та розміру яблук.
Перед подачею запечені яблука посипте цукровою пудрою.
Нагадаємо рецепт запечених яблук з шоколадно-горіховою начинкою, яким поділився відомий кулінар Марко Черветті.
274Читайте нас у Facebook