- 19:10 «По Кримському мосту вдалося на все»: Зеленський оцінив ефективність операцій СБУ
- 18:49 Червень не вибачає помилок: як правильно підживити томати саме зараз, щоб виросли здорові та ароматні плоди
- 18:25 Секретні тюрми для українських військовополонених: правозахисники розкрили масштаб російських репресій
- 17:48 Коли пенсійний фонд мовчить: відомий експерт порадив, як перевірити правильність нарахування пенсії
- 17:31 Міжнародні члени комісії з добору директора БЕБ не вважають зв’язки кандидатів з рф проблемою
- 17:22 «Відплата путіна» ще не реалізована всерйоз: у США назвали строки та можливі цілі росіян
- 16:53 Так роблять справжні німці: як повернути свіжість пралці за допомогою таблетки для посудомийки
- 16:24 Поведінка Меган Маркл та принца Гаррі у лікарні викликала підозри в обмані
- 15:47 Яке листя потрібно видаляти у томатів, і чи взагалі це потрібно робити
- 15:23 Як швидко рф зможе відновити знищені літаки: прогноз аналітиків
- 14:54 Не наважувалася у 20, але одягла у 55 років: Дженніфер Лопес стала активно використовувати «боді помсти»
- 14:22 В окупованому Мелітополі горить завод «Гідромаш», який загарбники використовують як військову базу
Дуже смачна брюссельська капуста із заправкою: результат перевершить усі ваші очікування

Брюссельська капуста казково гарна на вигляд і дуже корисна. Проте, як її приготувати, знає не кожен. В інтернеті рецептів зараз досить багато, але краще використати перевірені.
Подавайте страву у гарному посуді. Сервірування столу завжди має значення.
Один із вдалих рецептів приготування брюссельської капусти пропонує втілити в життя кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
— Цей рецепт простий, але результат перевершить ваші очікування, — каже Елла Іванова. — Ця капуста така смачна, що не відірватись.
Дуже смачна брюссельська капуста
- 500 г капусти
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Сушений часник
- Рослинна олія
Заправка:
- 1 столова ложка рослинної олії
- Сіль та цукор на смак
- 1 столова ложка соку лимона
- Перець
Капусту очищаємо. Розрізаємо навпіл. Відварюємо у підсоленій воді 3−5 хвилин залежно від розміру капусти. Додаємо олію. Запікаємо в духовці за температури 180−200 градусів хвилин 15−20.
Додаємо заправку з олії з лимонним соком, цукром, сіллю та перцем.
І смачного!
Раніше кулінарка Катерина Тарасенко поділилася рецептом дуже ефектного та смачного торта без духовки «Груша у кришталі».
Фото з альбому Елли Іванової
897Читайте нас у Facebook