- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 14.07 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 14.07 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 14.07 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи для росії: Трамп озвучив вимоги до путіна
Апельсиновий мармелад: готується дуже просто і швидко

Домашній мармелад — одні з улюблених ласощів дітей і дорослих. Приготувати його нескладно. Дуже важливо те, що домашні ласощі готуються з натуральних інгредієнтів. Їжа багато в чому визначає наше здоров'я. І про це не варто забувати. Домашній мармелад — ласощі не тільки смачні, а й досить бюджетні.
Подавайте мармелад у кришталевій вазочці або порцеляновій піалі — він матиме особливо вишуканий вигляд. За бажання прикрасьте ласощі свіжою м'ятою. Зараз вона є у продажу цілий рік. Красива подача, як у ресторані, дуже важлива для створення особливої атмосфери.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом апельсинового мармеладу. Приготуйте його — і ваші рідні та близькі скажуть вам велике спасибі.
Домашній апельсиновий мармелад
- 350 г свіжовичавленого апельсинового соку
- 10 г агару
- 100−200 г цукру
У сік додати цукор і агар, дати постояти. Варимо 3−4 хвилини після закипання, постійно помішуючи. Розлити по формах. Залишити до застигання. Час залежить від сили агару. За бажання мармелад можна посипати цукром.
Смачного!
Нагадаємо рецепт найпростішого зимового десерту.
Фото з альбому Елли Іванової
879Читайте нас у Facebook