- 00:46 «Манчестер Юнайтед» ще раз розгромив «Атлетик» і пробився до фіналу Ліги Європи: відеоогляди матчів
- 08.05 22:25 Як їсти піцу — руками чи за допомогою приборів: деякі нюанси вас можуть здивувати
- 08.05 22:00 Цю страву готують навіть мішленівські кухарі: просто, швидко та смачно
- 08.05 21:32 Ніколь Шерзінгер зізналась, через які випробування їй довелось пройти, щоб підкорити Бродвей
- 08.05 21:03 Домашні способи позбавлення від равликів: вони точно є у вас під руками
- 08.05 20:45 Усі побратими вижили, а він віддав найцінніше -життя: на Херсонщині загинув воїн з Вінниччини
- 08.05 20:33 «Міф про те, що „гарячий тур“ можна придбати у будь-який момент, дуже розповсюджений», — експертка з туризму Марина Білоножко
- 08.05 20:09 Ідеальна вечеря: готуємо спаржу «лінивим» способом, який не потребує варки
- 08.05 19:59 У Сумах матір намагалась продати власну дитину за 30 тисяч доларів
- 08.05 19:46 Готуємось до посилення банківських обмежень: яку картку вибрати
- 08.05 19:29 Все під контролем: до параду перемоги в росії відключать мобільний зв'язок
- 08.05 19:19 ЗСУ знищили важливу техніку з КНДР, яка перевершує деяку російську зброю
Апельсиновий мармелад: готується дуже просто і швидко

Домашній мармелад — одні з улюблених ласощів дітей і дорослих. Приготувати його нескладно. Дуже важливо те, що домашні ласощі готуються з натуральних інгредієнтів. Їжа багато в чому визначає наше здоров'я. І про це не варто забувати. Домашній мармелад — ласощі не тільки смачні, а й досить бюджетні.
Подавайте мармелад у кришталевій вазочці або порцеляновій піалі — він матиме особливо вишуканий вигляд. За бажання прикрасьте ласощі свіжою м'ятою. Зараз вона є у продажу цілий рік. Красива подача, як у ресторані, дуже важлива для створення особливої атмосфери.
Кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом апельсинового мармеладу. Приготуйте його — і ваші рідні та близькі скажуть вам велике спасибі.
Домашній апельсиновий мармелад
- 350 г свіжовичавленого апельсинового соку
- 10 г агару
- 100−200 г цукру
У сік додати цукор і агар, дати постояти. Варимо 3−4 хвилини після закипання, постійно помішуючи. Розлити по формах. Залишити до застигання. Час залежить від сили агару. За бажання мармелад можна посипати цукром.
Смачного!
Нагадаємо рецепт найпростішого зимового десерту.
Фото з альбому Елли Іванової
876Читайте нас у Facebook