- 22:25 Як їсти піцу — руками чи за допомогою приборів: деякі нюанси вас можуть здивувати
- 22:00 Цю страву готують навіть мішленівські кухарі: просто, швидко та смачно
- 21:32 Ніколь Шерзінгер зізналась, через які випробування їй довелось пройти, щоб підкорити Бродвей
- 21:03 Домашні способи позбавлення від равликів: вони точно є у вас під руками
- 20:45 Усі побратими вижили, а він віддав найцінніше -життя: на Херсонщині загинув воїн з Вінниччини
- 20:33 «Міф про те, що „гарячий тур“ можна придбати у будь-який момент, дуже розповсюджений», — експертка з туризму Марина Білоножко
- 20:09 Ідеальна вечеря: готуємо спаржу «лінивим» способом, який не потребує варки
- 19:59 У Сумах матір намагалась продати власну дитину за 30 тисяч доларів
- 19:46 Готуємось до посилення банківських обмежень: яку картку вибрати
- 19:29 Все під контролем: до параду перемоги в росії відключать мобільний зв'язок
- 19:19 ЗСУ знищили важливу техніку з КНДР, яка перевершує деяку російську зброю
- 19:14 ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії» на чолі з Артемом Колюбаєвим передали допомогу на фронт
Фантастична легка закуска: таку ви напевно не куштували

Готувати смачно — справжнє мистецтво, яке добре б опанувати кожному. Воно надихає, а головне — зробить вас незалежним у тому сенсі, що ви самі зможете приготувати те, що захочете. Це зручно. Ваші близькі теж будуть задоволені. Адже ласувати делікатесами хто ж не любить.
Рецептом фантастичної закуски поділилася кулінарка Елла Іванова.
- Пастернак виходить дуже ароматний, не дуже гострий, — каже Елла Іванова. — Якщо любите гостріше, можна додати перець «чилі». Обов'язково потрібно обсмажити в олії цибулю. Вона додасть неповторного смаку.
Закуска з пастернаку
- 300 г пастернаку
- 1 зубок часнику
- Коріандр
- Перець
- 2 г солі
- 5 г цукру
- Олія
- 1 цибулина
- 10 г винного оцту
Пастернак очищаємо і натираємо на тертці. Додаємо винний оцет і сіль, даємо постояти. Злити зайву вологу і потім додавати спеції. Цибулю обсмажимо в олії до золотистого кольору й одразу гарячою заливаємо пастернак. Добре перемішуємо, викладаємо в судок. Нехай насититься смаком і ароматом.
І смачного!
Нагадаємо рецепт запечених овочів із гострим соусом.
Фото з альбому Елли Іванової
2978Читайте нас у Facebook