- 22:28 Які аксесуари взяти на відпочинок: з ними ви почуватиметеся комфортно
- 22:01 Паштет з незвичайного інгредієнта: просто, дешево та фантастично смачно
- 21:31 Різ Візерспун відмовляється допомогти колишньому чоловіку: драма у родині триває
- 21:02 Розкидайте під виноградом навесні: це точно гарантія рекордного врожаю
- 20:35 Маючи всього два дні вихідних, витратив їх для евакуації тварин з Вовчанська: в бою на Донеччині загинув 21-річний воїн з Харківщини
- 20:08 Кіш лорен з курятиною і лісовими грибами: цією смакотою точно здивуєте гостей
- 19:56 Близнюкам — «Королева Кубків», Дівам — «Сонце», а Скорпіонам — «Колесо Фортуни»: Таро-прогноз та поради карт на 20 травня
- 19:50 Минулого не змінити: Віра Брежнєва висловилася про шлюб та розлучення з Костянтином Меладзе
- 19:42 Виплачувати одразу щонайменше 50 тисяч гривень: Мінсоцполітики просуває законопроєкт про підтримку народжуваності
- 19:39 Без Довбика та Миколенка: Ребров назвав склад збірної України на міжнародний турнір у Канаді
- 19:38 Особлива місія: Вільям і Кейт відправляються у Шотландію, щоб виконати почесне завдання
- 19:19 Скандал навколо голосування українського журі на Євробаченні-2025: мережа обурена оцінками
Наливний хліб — один з найпростіших варіантів приготування домашнього хліба. За таким рецептом його зможе приготувати навіть дитина. Весь основний процес замісу можна робити за допомогою ложки, або замісити вручну. Всього пару годин — і на вашому столі буде лежати ароматний, смачний хлібець. М'який, з ніжним м'якушем і легко відновлює свою форму при натисканні. Навіть через дві-три доби хліб буде, як і раніше, м'який, ділиться фудблогерка Марина Гармаш, яка раніше давала рецепт пирога з чорною смородиною.
Потрібно:
- тепла вода — 500 мл;
- сухі дріжджі — 2 ч. л.;
- цукор — 2 ч. л.;
- сіль — 1 — 2 ч. л.;
- манна крупа — (2 ст. л. в тісто і 1 — 2 ст. л. для обсипання форми і хліба);
- олія — 2 ст. л.;
- борошно — 4 скл.;
- стакан об'ємом 250 мл
Приготування:
У теплу воду додайте цукор і сухі дріжджі, перемішайте. Залиште на 5 хвилин до появи «дріжджової шапочки». Додайте в рідину манну крупу, олію, сіль. Просійте борошно. За допомогою ложки або вручну замісіть тісто. Накрийте рушником, дайте підійти в теплому місці близько 1, 5 — 2 години. За цей час тісто підросте, за допомогою ложки або вручну обімніть тісто — так зробити 2 рази. Через дві години змастіть форму олією, дно посипте манною крупою. Перелийте тісто в форму, верх також присипте тонким шаром манної крупи. Дайте тісту «підрости» у формі близько 30 хвилин.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці при температурі 170 — 180 градусів 35 — 40 хвилин. Готовий наливний хліб дістаньте з форми, остудіть на решітці.
Нагадаємо рецепт ароматного наливного медівника.
335Читайте нас у Facebook