- 16.05 22:27 Модний аксесуар літа-2025: підійде для будь-якого стилю та бюджету
- 16.05 22:01 Ця чудова закуска готується за п’ять хвилин: рецепт вас здивує простотою
- 16.05 21:31 Марить, що він бог, одружений з Дженніфер Еністон: зіркова акторка страждає від переслідувача
- 16.05 21:02 Додайте це до ранкової кави: як посилити спалювання жиру
- 16.05 20:45 «Арія Одарки з опери „Запорожець за Дунаєм“ геніально втілена у фарфорових штофах подружжям Трегубових», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 16.05 20:36 За службу отримав «Хрест Хоробрих»: на війні загинув лейтенант поліції зі Львівщини
- 16.05 20:08 Рогалики на сирному тісті: смачно так, що не відірватись
- 16.05 19:45 Окупанти не можуть здійснити прорив: експерт про літній наступ ворога
- 16.05 19:21 Курс долара до 25 травня: чи вплине на нього скасування «економічного безвізу» з ЄС
- 16.05 19:08 Частині українців виплатять по 11 тисяч гривень на людину: хто може претендувати
- 16.05 18:59 Близнюкам — «Шістка Кубків» та ностальгія, Дівам — «Місяць» та обережність: Таро-прогноз на суботу, 17 травня
- 16.05 18:53 Не зупиниться ні перед чим: Оля Полякова зʼявилася на червоній доріжці Каннського фестивалю
Салатик на Великдень з копченою ковбаскою: головне — не забудьте погладити котика!

Блогер Григорій Бондарчук називає себе у Мережі як «головний фудблогер Тернополя», але більшості фоловерів він відомий як «веселий стоматолог» з цього міста. Адже у кожному своєму рецепті Григорій любить жартувати, гладити котика і вживати веселі слова типу «нарізанькаєм», «скиданькаєм» тощо.
Кілька годин тому блогер опублікував рецепт «на Великдень», адже третього березня розпочався Великий піст, який триватиме до 19 квітня, і у жителів Тернополя не прийнято його порушувати.
Для приготування салату Григорій радить взяти копчену ковбаску, сирочки, квасолю, цибулю та сухарики. Це все треба змішати та заправити. Також на відео він жартома радить погладити котика.
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінар з Гуцульщини Іван, якого в Мереж називають «скромний кулінар-красень», порадив, як смачно замаринувати оселедець.
320Читайте нас у Facebook