- 09:07 Україна втратила ще одного героя: на фронті загинув актор Максим Неліпа
- 08:54 Ворог атакував Івано-Франківськ, Луцьк та інші міста: де вночі та вранці лунали вибухи
- 08:18 Левам категорично протипоказаний алкоголь, а Діви ризикують викликати гнів начальства: гороскоп на 15 травня та попередження від мольфара
- 14.05 22:28 Ці речі варто прибрати перед приходом гостей: чому деякі нюанси дуже важливі
- 14.05 22:01 Наймодніше морозиво: готується миттєво
- 14.05 21:32 Селена Гомес відповіла на чутки про зраду її нареченого Бенні Бланко
- 14.05 21:25 «Шахтар» у серії пенальті переміг «Динамо» і став 15-разовим володарем Кубка України: відеоогляд матчу
- 14.05 21:01 Пересадка квітучої полуниці: як це зробити, щоб не втратити врожай
- 14.05 20:45 «У своїх роботах прагну передати подих миті», — художниця Ольга Ковтун
- 14.05 20:33 Його відрізняли турбота та працьовитість: на Сумщині загинув воїн з Прикарпаття
- 14.05 20:06 Ідеальний медовик, який завжди виходить: приготуйте, бо дуже смачно
- 14.05 19:46 Мобілізація по-новому: що змінилося з травня для військовозобов’язаних
Котлети з квасолі: пісна страва, яка порадує вас смаком та простотою

Багато українців зараз дотримуються посту і знаходяться у пошуках простих та корисних рецептів. Фудблогерка Світлана Шестак радить звернути увагу на котлети з квасолі. Мінімум складників та часу біля плити — саме те, що потрібно. Нагадаємо також рецепт горохових котлет — м'яких, ніжних всередині та з хрусткою скоринкою.
Складники:
- 300 г квасолі
- 1 морквина
- 1 цибулина
- 1 ч. л. солі, перець та інші спеції за смаком
- 7 ст. л. манки (6 ст. л. та 1 ст. л. для панірування)
- 2 ст. л. олії для смаження овочів та 3 ст. л. олії для смаження котлет
Приготування:
Процідіть консервовану квасолю. Перебийте її у блендері чи пропустіть через мʼясорубку. Очистите морквину та цибулину. Моркву натріть на дрібну тертку, цибулю наріжте дрібним кубиком. Обсмажте цибулю впродовж 3 хвилин, додайте моркву та смажте їх разом іще 4−5 хвилин.
Перебийте в блендері моркву та цибулю та змішайте їх із квасолею. Додайте сіль, спеції та манку. Перемішайте. Сформуйте котлети бажаного розміру та обваляйте їх у манці. Розігрійте сковорідку та смажте котлети по 2−3 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки.
Нагадаємо рецепт пісного салату з картоплею та оселедцем.
879Читайте нас у Facebook