- 20:09 Мафіни Starbucks: вони вам точно сподобаються
- 19:54 Рибам — «Туз Жезлів», Стрільцям — «Туз Пентаклів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 10 травня
- 19:50 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 19:47 Ломиться від грошей: золотовалютні резерви НБУ оновили історичний рекорд
- 19:21 Податки вбивають малий бізнес? З початку року закрилося в 1,5 раза більше ФОПів, ніж відкрилося
- 18:48 У Сумській області зіткнулися дві фури: виникла масштабна пожежа, водії загинули
- 18:46 Яскрава, пухка, ароматна: відома фудблогерка поділилася рецептом італійської фокаччі
- 18:22 Більше роботи, зарплати, а досвіду роботи менше: як змінився ринок праці в Україні за квітень
- 18:02 Чекає потужний прорив: які знаки зодіаку скоро зможуть втілити у життя навіть самі потаємні мрії
- 17:53 В саме серденько: популярна співачка випустила зворушливий кліп
- 17:36 В Україні запускають послугу реєстрації домашніх тварин у ЦНАПах
- 17:26 Конкуренція — єдиний шлях знизити ціни по-справжньому, а не створити ілюзію регулювання, — експерт про фармринок
М'ясні рогалики в ароматному соусі: приготуйте цю чудову страву на Великдень

Великдень уже не за горами. Меню святкового столу варто продумати заздалегідь. Це дозволить спланувати покупку продуктів.
Рецептом м'ясних рогаликів в запашному соусі поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Сьогодні у нас дуже цікавий рецепт, — каже Елла Іванова. — Чи пробували ви м'ясні рогалики в запашному соусі? Якщо ні, раджу приготувати.
М'ясні рогалики в запашному соусі
Для начинки
300 г фаршу
Сіль
Перець
1 зубочок часнику
Можна додати цибулю, зелень, перець чилі
Для тіста
300 г борошна
150 г окропу
Сіль
30 г олії
Для соусу-піджарки
1 морквина
1 цибулина
Бульйон чи вода
2 столові ложки кетчупу
1 чайна ложка борошна
Сіль
Перець
Лавровий лист
Зелень
Можна додати сир.
Готуємо заварне тісто з борошна, олії, солі та окропу. Загортаємо у харчову плівку. Хвилин за десять робимо обминку. Тісто розкочуємо дуже тонко.
У фарш додаємо прянощі. Готуємо соус-зажарку. Тісто ділимо на сегменти, начиняємо їх фаршем, згортаємо та поміщаємо у форму для запікання, заливши соусом-зажаркою.
Запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 30−35 хвилин.
Раніше Елла Іванова розповіла «ФАКТАМ», як приготувати дуже смачну картопляну запіканку з м'ясом.
Читайте також: Паста з м'ясом — легке приготування та вражаючий результат: цей рецепт точно стане вашим улюбленим
Фото Елли Іванової
537Читайте нас у Facebook