- 10:45 Дрони ворога атакували міський та обласний ТЦК у Полтаві: є жертви
- 10:21 Кабачкова піца на сковорідці: смачно та ситно
- 09:54 Помер непереможний чемпіон світу з боксу, який став знаменитим автогонщиком
- 09:32 Полив городу влітку: чому вранці краще, ніж увечері
- 09:07 Вибухи під Житомиром: двоє загиблих, десятки поранених, сотні будинків без електрики
- 08:41 Росіяни вдарили дроном по багатоповерхівці в Одесі, а українські безпілотники атакували завод в Липецькій області
- 08:16 Рибам не варто замикатися у собі, а Близнюкам — не піддаватися на провокації: гороскоп на 3 липня
- 02.07 22:28 Як правильно їсти один з найпопулярніших смаколиків у світі: це треба знати, щоб не потрапити в халепу
- 02.07 22:11 Світоліна перемогла на Вімблдоні незручну білоруску «без прапора» і пробилася до третього кола
- 02.07 22:00 Дуже смачна бананова карамель: лише три інгредієнти
- 02.07 21:30 «Було б так важко йому довіряти»: Періс Гілтон розповіла, які чоловіки їй подобаються
- 02.07 21:01 Їжте щодня — і ваше серце буде вам вдячне: обов’язково включіть до свого меню цю диво-крупу
Смажені пиріжки з повидлом: можна їсти під час посту

Це дуже смачні смажені пиріжки з повидлом. Тісто підходить і до солоної, і до солодкої начинки. Усі складники точно є у вас під рукою, тому сміливо готуйте, ділиться кулінарка Наталія Федорій.
Складники:
500 мл теплої води
50 г пресованих дріжджів
2 ст. ложки цукру
0,5 чайної ложки солі
7 ст. ложок олії
Все ретельно з'єднати та додати:
1,5 ст. ложки горілки.
Приготування
Борошно пшеничне (потрібно стільки, щоб тісто було липкувате, м'яке, не переборщіть з борошном, інакше пиріжки будуть тверді).
На стільниці добре вимісити, додавши ще 1−2 столові ложки олії. Залишити тісто підходити на 35−45 хвилин, обов'язково при цьому тісто накрити.
Далі формуємо пиріжки. Смажимо пиріжки у великій кількості олії.
І смачного!
Раніше рецептом пиріжків з повидлом поділилася фудблогерка Марина Гармаш. Її пиріжки можна й пекти в духовці. Тісто заварюється кип'ятком, тож такі пиріжечки м'які та ніжні навіть наступного дня.
Читайте також: Пиріжки з капустою на заварному тісті: порадуйте рідних запашною випічкою
Фото Наталії Федорій
825Читайте нас у Facebook