- 20:34 Навіть подумати не міг, що так звані брати прийдуть на нашу землю вбивати: в бою на Сумщині поліг захисник із Хмельниччини
- 20:08 Пухкий сирний пудинг: як приготувати смачний та корисний сніданок
- 19:43 Цю зброю Київ зараз хоче отримати від Німеччини: стало відомо про таємний список
- 19:27 П'ять тисяч гривень на першокласника: в Україні запускають програму «Пакет школяра»
- 19:17 «Дуже жаль коника»: мережа відреагувала на світлини дружини Віктора Павліка
- 19:04 Овнам — «Колесо Фортуни» та несподівані зміни, Ракам — «Двійка Жезлів» та важливе рішення: Таро-прогноз на 8 липня
- 18:29 Навіщо потрібен лак для нігтів у салоні автомобіля: незвичайний та корисний лайфхак
- 18:23 Союз на словах, розбрат на ділі: як розсипається антизахідна «вісь» путіна
- 17:59 Повітряний хаос: українські дрони обвалили транспортну систему росії
- 17:56 Порошенко не дав знищити колони Гіркіна: наслідки цього рішення Україна відчуває досі, — Сергій Іванов
- 17:47 Чиновник Міноборони вкрав 90 мільйонів на озброєнні для ЗСУ
- 17:46 Ексміністр транспорту рф покінчив із собою в день звільнення з посади
Соковитий м'ясний пиріг без тіста: на Великдень здивуйте рідних незвичайною стравою на святковому столі

Великодній стіл завжди сповнений смаколиків. Більшість страв — традиційні, улюблені. Але доповніть святковий стіл чимось незвичайним. Пропонуємо приготувати соковитий м'ясний пиріг без тіста за рецептом кулінара Елли Іванової. Подайте його красиво. Великдень — привід сервірувати стіл особливо. Можливо, у вас є тематичний посуд. Також можна прикрасити стіл великодніми статуетками курчат та кроликів.
- Це пиріг дуже смачний та соковитий , — каже Елла Іванова. — А готується доволі просто. Спробуйте приготувати м'ясний пиріг без тіста, щоб у цьому переконатися. Впевнена, ваші рідні та близькі обов'язково оцінять ваші зусилля і ця страва їм сподобається.
Соковитий м'ясний пиріг
Інгредієнти:
200 г бекону
400 г м'ясного фаршу
Сіль
Перець
30 г сиру
Петрушка
1 цибулина
1 сира картопля
Приготування:
У змащену олією форму викласти скибочки бекону, а на нього — фарш, доповнений натертими сиром і картоплею, подрібненими петрушкою і цибулею, посолений і поперчений. Фарш накрити скибочками бекону та відправити форму в духовку.
Запікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів. Потім виймаємо форму, перевертаємо пиріг на другий бік і ще раз відправляємо в духовку випікатися 15 хвилин.
Приємного апетиту!
Раніше «ФАКТИ» розповідали про те, як приготувати запечені овочі для великоднього столу.
Фото Елли Іванової
1197Читайте нас у Facebook