- 08:55 Окупанти розстріляли рейсовий автобус на Сумщині та били по мирних містах України: є загиблі та поранені
- 08:24 Їжте і не набирайте вагу: стало відомо, що їсть Надя Дорофєєва на сніданок
- 08:04 Левам та Скорпіонам — несподіваний прибуток, а у Риб — невеликий конфлікт із близькими людьми: гороскоп на 17 травня та порада від мольфара
- 16.05 22:27 Модний аксесуар літа-2025: підійде для будь-якого стилю та бюджету
- 16.05 22:01 Ця чудова закуска готується за п’ять хвилин: рецепт вас здивує простотою
- 16.05 21:31 Марить, що він бог, одружений з Дженніфер Еністон: зіркова акторка страждає від переслідувача
- 16.05 21:02 Додайте це до ранкової кави: як посилити спалювання жиру
- 16.05 20:45 «Арія Одарки з опери „Запорожець за Дунаєм“ геніально втілена у фарфорових штофах подружжям Трегубових», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 16.05 20:36 За службу отримав «Хрест Хоробрих»: на війні загинув лейтенант поліції зі Львівщини
- 16.05 20:08 Рогалики на сирному тісті: смачно так, що не відірватись
- 16.05 19:45 Окупанти не можуть здійснити прорив: експерт про літній наступ ворога
- 16.05 19:21 Курс долара до 25 травня: чи вплине на нього скасування «економічного безвізу» з ЄС
Ароматна домашня приправа: проста в приготуванні та дуже бюджетна

Домашні приправи — справжня знахідка для тих, хто віддає перевагу натуральній їжі. У цій приправі все натуральне. Готується вона досить легко.
Рецептом ароматної домашньої приправи поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні. Вона пропонує перевірені рецепти, і це дуже важливо, щоб не зіпсувати продукти, які коштують недешево, і не марнувати час. Завжди цікавтеся думкою близьких людей, вони також допоможуть вам довести рецепт до ідеального смаку.
Ароматна домашня приправа
- 3 моркви
- 1 болгарський перець
- Зелень (можна використовувати стебла)
- 2 зубчики часнику
- Перець чилі
- Перець мелений
- Додайте улюблені спеції
Моркву запікаємо до напівготовності. З'єднуємо з рештою інгредієнтів. Пропускаємо через блендер. Додаємо приблизно 400 г великої солі та з'єднуємо. Розкочуємо пласт між двома листами пергаменту. Сушимо при температурі 100 градусів приблизно годину.
Додаємо в супи та інші страви.
Смачного!
Раніше Елла Іванова поділилася рецептом страви, яку готують мішленівські кухарі — маринована селера.
Фото з альбому Елли Іванової
307Читайте нас у Facebook